Un nou magazin on-line de uşi şi laminat

15 янв. 2017, 19:39
994

Extramont.md - magazin online de uşi şi laminat, creat pe platforma Price.md.

Extramont.md este dealer oficial în Moldova al cunoscutelor branduri ca BELWOODDORS, Uşile Belarusului - producători ai uşilor de interior şi exterior KRONOORIGINAL - producător de parchet laminat. Producţia companiei este protejată prin semne ale calităţii înregistrate oficial, cu un ambalaj de marcă; este vândută la puncte de comercializare de firmă; este asigurată cu întregul ciclu de servicii - măsurare, livrare, montare şi deservire în baza garanţiei.

La Price.md compania Extramont s-a adresat după ajutor la deschiderea unui magazin online. Obiectivul principal al magazinului online este crearea unui salon online, unde ar fi expusă toată gama de produse.

Pentru a deschide propriul magazin online astăzi nu mai este nevoie de abilităţi tehnice speciale şi de sume însemnate din bugetul companiei. Cu platforma pentru magazine online a Price.md, compania poate crea un magazin online frumos şi comod într-o singură zi. Preţul serviciului este de doar 300 de lei, aceasta fiind plata lunară pentru arendarea platformei.

"Din păcate nu întotdeauna avem posibilitatea să expunem într-un salon obişnuit toată gama de produse existente. Magazinul online îl ajută pe client să vadă toată diversitatea mărfurilor accesibile pentru vânzare. Toate acestea sunt disponibile fără a ieşi din casă şi la orice oră",  - a relatat directorul companiei Extramont Lijeico Victor.

În viitorul apropiat, Price.md planifică să implementeze în magazinul online achitarea cu cardul Visa/Mastercard. De asemenea, pentru comoditatea clienţilor este în curs de elaborare achitarea plăţii pentru livrare, fapt care va permite de a calcula imediat costul serviciilor curierului în diferite raioane ale Chişinăului şi ale Moldovei.

"Suntem bucuroşi că, în ţara noastră, comerţul online se dezvoltă atât de rapid. Cu 5 ani în urmă, mulţi oameni ezitau să facă cumpărături pe internet şi nu aveau încredere în achitarea electronică. Astăzi, fiecare companie începe afacerea cu elaborarea site-ului sau magazinului online, deoarece aceasta este nu doar o carte de vizită, dar şi o forţă motrice a comerţului",  - echipa Price.md.

Cum puteţi crea propriul magazin online puteţi afla la următorul număr de telefon: 079 970 999 sau scriindu-ne la e-mail: price@market.md

Источник: point-md
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная