5 gadget-uri care să le iei cu tine în vacanță

01 февр. 2017, 14:00
758

Pregătirile pentru călătorie necesită un check list bine stabilit din timp, dar tot există probabilitatea să uiți ceva sau chiar să nu încapă.

Pentru a evita o astfel de finalitate, iată cîteva lucruri pe care să le pui în rucsac de pe acum.

Fitbit Charge HR Large (FB405), Black

Aici fac o remarcă – brățara smart e prima pe listă, deoarece și în viața cotidiană o port zilnic, iar atunci când nu este pe încheietura mea, îmi lipsește foarte mult. La o odihnă activă o voi lua, cu siguranță.

Acum vă povestesc succint de ce este cool.

Primul și cel mai important lucru - această brățară m-a ajutat să îmi schimb modul de viață sedentar într-unul activ. Atunci când am văzut că scopul de a parcurge într-o zi 1000 de pași s-a îndeplinit, am stabilit altul de 2000 de pași, iar acum am ajuns la 10 000 mii. Pe lîngă aceasta, este destul de comod să o porți mereu cu tine și să primești toate datele instant pe un ecran mic, fie că vrei să știi ora, pașii parcurși, distanța, caloriile, numărul de etaje urcate și pulsul.

De asemenea te va ajuta să treci mai ușor peste diferite fusuri orare, utilizând funcția smart alarmă, iar cu ajutorul unei aplicații speciale, vei putea alcătui traseul de călătorie.















Boxă portabilă JBL Clip 2, Black

Un alt lucru necesar într-o călătorie – muzica. Nu știu cum voi, dar mie îmi place să împart ritmurile cu prietenii. De aceea am decis că o boxă portativă este ceea ce îmi trebuie. Problema principală era să găsesc un dispozitiv calitativ, la un preț accesibil (să iau în munți preferatul Marshall, îmi este, cel puțin, milă și greu J ).

Despre calitatea sistemului acustic de la JBL se știe de mult timp și alegerea mea s-a oprit aici.

Boxa JBL Clip 2 – un gadget comod, ce oferă un sunet bun și se păstrează într-o husă mică și portativă. Ultima generație a acestor boxe este rezistentă la apă, iar acumulatorul ține până la 8 ore. În plus, acum două boxe Clip 2 pot fi conectate între ele, pentru a obține un sunet puternic, prin intermediul tehnologiei fără fir. Conexiunea dintre player și boxe se poate face prin Bluetooth.

Un alt detaliu important este carabina metalică detașabilă, care permite fixarea sigură a boxei de rucsac, cort sau orice alt loc.

HTC Waterproof Action Digital Camera, White

Dacă nu ai filmat călătoria, înseamnă că nici a avut loc. Desigur, poți evita postările pe Facebook, care îți tachinează prietenii, dar sloganul meu este: „Like. Post. Share”. O vacanță super activă are nevoie de o filmare super bună, astfel smartphone-ul tău părăsește jocul imediat. În cazul în care nu ești un aventurier înrăit, care acceptă doar GoPro, îți voi împărtăși descoperirea mea.

Deci, faceți cunoștință – aparatul de filmare portativ Waterproof Action Digital Camera, ușor de utilizat și foarte comod. Modelul este, cu adevărat - foarte simplu: obiectivul, câteva butoane, două LED-uri, un slot microSD, microfon și un difuzor minuscul. Atât!

Forma acestui aparat este proiectată în așa fel, încât dispozitivul poate fi ținut și utilizat ușor cu o singură mână. Cel mai important lucru în acest gadget – obiectivul cu unghi larg (146⁰). Dispozitivul poate fotografia în rezoluția maximă de 4592 х 3456 pixeli. Video se înregistrează în calitatea 1080 p, cu viteza de 30 f/s. Cel mai cool este regimul timelapse – camera face fotografii într-un interval setat și apoi le contopește într-un film. Poți face poze și video atât utilizând aparatul, cât și smartphone-ul tău. Conexiunea se face prin Bluetooth și se menține prin Wi-Fi. La fel, fișierele pot fi momentan distribuite pe WhatsApp, Skype și alte aplicații.

Kindle eReader

Chiar dacă nu ți se pare evident, un lucru absolut necesar într-o călătorie este eReader. Dacă planifici o vacanță activă, atunci nu e cea mai bună idee să iei cu tine tableta sau laptopul. În primul rând – odihna e odihnă! În al doilea rând, nu a promis nimeni un Wi-Fi bun în munți sau în pădure. Dacă, totuși, la fel ca și mine, nu poți lăsa cititul unei cărți la jumătate de drum, Kindle este obligatoriu.

Scala de luminozitate în 24 de nivele, 16 nuanțe de gri, o bună viteză a reacției senzorului – poți să citești în Kindle mult și bine. Capacitatea acumulatorului este de 750 mA·h. Este nevoie de patru ore pentru a încărca complet bateria, iar pentru a o consuma în totalitate – câteva săptămâni.

Power Bank Xiaomi (10000mAh)

Sunt două lucruri fără de care, în nici un caz, nu ies din țară – pașaportul și power bank-ul. Dispozitivul portabil poate să încarce smartphone-ul, navigatorul GPS, player-ul MP-3, eReader-ul, tableta și,în plus, două concomitent (are 2 USB intrări). Ia cu tine acest gadget în geantă sau rucsac și uită pentru totdeauna de limita de utilizare a dispozitivelor tale mobile!

Bateria se încarcă complet timp de 8 ore și este suficientă pentru 4 utilizări.

Gata! Rucsacul unui călător începător este strâns. Atrage atenția la fiecare dintre gadget-urile pe care le-am ales – ele merită cel puțin interes. Și, desigur, împărtășește-ne experiența ta și povestește-ne despre alte lucruri interesante, care nu trebuie omise atunci când te pregătești să pleci în vacanță.


Источник: darwin-md
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная