Apple va schimba tipul de display pentru Watch 3, care ar putea fi lansat în toamnă

23 февр. 2017, 12:00
530

Apple va schimba încă odată, tipul de display pentru ceasurile sale inteligente, fiecare generaţie venind cu un nou tip de display-uri.

Prima serie de Apple Watch avea display-uri formate din două straturi de sticlă, iar Apple a decis să instaleze pe generaţia Watch 2, un display mai compact şi a panouri cu tehnologie Touch on lens (TOL). Dorinţa Apple a fost însă o problemă pentru compania care producea display-uri pentru ceasurile companie americane.

TPK Holdings a pierdut mulţi bani cu procesul de producţie al acestui noi tip de display care a fost unul mai greoi şi mai costisitor. În acest fel, compania a început să piardă bani şi a luat decizia, pur şi simplu, să renunţe la contractul cu Apple şi să nu mai le furnizeze display-uri.

Între timp, Apple a luat decizia de a schimba din nou tipul de display pentru generaţia Watch 3, iar printre furnizori favoriţi se află taiwanezii de la General Interface Solutions şi Biel Crystal Manufactory, o companie din Hong Kong.

Noile panouri ar trebui să fie livrate în unităţile de producţie ale Apple la începutul celui de al doilea semestru al acestui an, confirmând astfel, planurile companiei de a lansa noile ceasuri inteligente la toamnă.

Ceasuri inteligente și brățări in catalogul Price.md

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная