Misfit Vapor este un nou smartwatch cu design arătos şi subţire, la preţ de 200 dolari

26 окт. 2017, 15:00
541

Misfit, numit multă vreme "Apple-ul braţărilor de fitness" a lansat de această dată un smartwatch, cunoscut sub numele de Vapor. Misfit Vapor costă 200 de dolari, are un design elegant şi subţire.

Livrările debutează în perioada Halloween-ului, iar ceasul inteligent vine cu un ecran AMOLED circular de 1.4 inch şi procesor Qualcomm Snapdragon Wear 2100. Are 4 GB stocare, suport pentru control touch şi o muchie sensibilă la atingeri, cu rol pentru navigare în interfaţă. Iniţial Misfit a dorit să lanseze ceasul cu propriul său OS, dar a ales până la urma Android Wear 2.0.

Terminalul se poate conecta lejer la telefoane cu Android sau iOS şi suportă sute de aplicaţii third party, dar şi Google Assistant. Ceasul poate funcţiona şi la o adâncime de 50 de metri şi puteţi să îl luaţi lejer la o sesiune de înot. Vine cu GPS şi monitorizează alergările voastre. La pachet este oferit un încărcător magnetic, deja clasic pentru multe ceasuri smart.

Trebuie spus că Misfit Vapor a fost prezentat oficial la CES 2017, drept primul ceas cu touchscreen de la Misift şi a tot fost amânat până acum. Va fi disponibil pe negru, argintiu, auriu şi rose gold.

Ceasuri inteligente in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobilissimo-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная