Probleme cu display-ul de pe unele modele de Apple Watch 3

02 нояб. 2017, 11:00
608

Se pare că utilizatorii de ceasuri Apple Watch 3 se confruntă cu o problemă a display-urilor, care pe margine prezintă niște mici dungi, iar cauza este încă necunoscută.

Partea interesantă este că problemele au apărut doar pe versiunile fără conexiune la rețelele mobile de telecomunicații. Iar explicația pentru de ce apare doar pe aceste modele ar fi că display-urile nu sunt asamblate în același fel pe cele două variante. Până acum, niciun utilizator de Apple Watch 3 cu suport LTE nu s-a plâns de această problemă.

Este un defect din fabricație, dar Apple a fi instruit service-urile fie tratat ca orice alt defect. Fiind un defect din fabrică, reparațiile are trebui să fie gratuite, cât timp garanția este valabilă. Apple oferă garanție pentru doar 12 luni pentru aceste ceasuri.

Cât despre defect, s-ar părea că ar fi o problemă legată de acumularea de umiditate sub sticla protectoare. Din ce motiv apare umezeală în interior nu știm, pentru că ceasurile sunt certificate IP ca fiind rezistente la apă și praf și pot fi scufundate până la 50 de metri adâncime sub apă, prin urmare ar trebui să fie destul de etanșe.

Apple încă nu a venit cu o explicație pentru acest defect. De fapt, Apple a încercat să trateze această problemă într-un mod discret, dar un document intern a ”scăpat” și prin urmare a apărut în presă. Nu știm, dacă au vrut să ascundă această situație, dar nu dă bine la public.

Dacă aveți ceasuri Apple Watch 3, fără conexiune mobile, ar fi bine să mergeți într-un service și să-l duceți la verificat.

Smart Watch Apple in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная