Smartwatch-ul Nokia Steel primește o ediție limitată ce sosește pe Rose Gold și Negru

06 нояб. 2017, 13:00
669

Așa cum probabil știți, finlandezii de la Nokia au achiziționat în urmă cu mai bine de un an compania franceză Withings, firmă ce activa în zona medicală cu produse precum termometre, senzori de puls, tensiometre, cântare inteligente și chiar ceasuri smart. Din această vară produsele cu pricina poartă logo-ul Nokia, unul dintre acestea fiind și smartwatch-ul hibrid numit Nokia Steel.

Descoperim faptul că ceasul de față primește o ediție limitată care aduce un update la nivel de design. Este vorba despre introducerea a două variante noi de culoare, acestea fiind Rose Gold și Full Black. Ambele ceasuri sosesc cu o curea standard, dar cumpărătorii pot opta pentru accesorii de genul adiționale, un exemplu fiind cureaua din piele ce costă 50 dolari.

Modelul pe negru costă 129.95 dolari, în vreme ce pentru varianta Rose Gold veți scoate din buzunar suma de 149.95 dolari. Fiind un smartwatch hibrid, asta înseamnă că nu avem parte de un panou tactil, ci doar de funcții smart precum monitorizarea activității fizice, a somnului și a caloriilor arse.

Dispune de certificare pentru rezistență la apă în regim 5ATM și are la interior o baterie CR2035 cu autonomie de 8 luni!

Smart Watch in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobilissimo-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная