10 lucruri ciudate pe care, probabil, nu le știai despre DEODORANT

05 февр. 2017, 18:00
420

Deodorantul face parte din viețile noatre de zi cu zi. Suntem atât de obișnuiți cu el, încât e greu de crezut că mai sunt lucruri pe care nu le știm despre el.

Și totuși, iată 10 dintre acestea:

1. Nu toată lumea are nevoie de deodorant

Unii oameni nu miros atât de rău. Poți să îți dai seama după teoria cerii de ureche, care spune că, dacă urechea ta produce o ceară închisă la culoare și lipicioasă, atunci ai nevoie de deodorant, iar dacă produce o ceară albicioasă, atunci nu ai nevoie.

2. Deodorantele sunt unisex

Chiar dacă pe ambalaj scrie altceva, deodorantele sunt făcute din aceleași ingrediente. Nu există un anume ingredient care să discrimineze între sexe (poate doar parfumul), așa că te poți calma și să folosești orice.

3. Deodorantul nu e o creație modernă

Încă din vremea egiptenilor antici acesta există. Bine, în altă formă. Ei făceau baie și apoi se dădeau cu tot felul de esențe la subraț.

4. Omoară bacteriile

Deodorantele conțin niște soluții antibacteriene care omoară bacteriile ce produc mirosul neplăcut, dar nu și transpirația.

5. Antiperspirantele nu opresc transpirația

Acestea nu opresc transpirația, ci blochează anumite glande, reducând-o până la 20%. Toți cei care spun că ai protecție o zi întreagă, mint.

6. Schimbarea brandurilor este necesară

Dacă folosești aceiași marcă de deodorant mereu, atunci vei deveni imun și iar acțiunea deodorantului nu va mai avea efect. Așa că trebuie să mai schimbi brandurile din când în când.

7. Deodorantele sunt mai eficiente înainte de somn

Principalul scop al deodorantului este de a omorî bacteriile, iar procesul funcționeaz mai bine dacă nu e niciun fel de transpirație.Așa că nopțile sunt cele mai potrivite pentru acest proces. cu toate acestea, nu practica prea des acest lucru, pentru că poți să faci cancer.

8. Dezinfectantul funcționează ca deodorantul

Ambele omoară bacteriile, așa că în caz de urgență poți folosi deinfectant, mai ales că se usucă și foarte repede. Dar din moment ce nu acesta e scopul lui, nu face asta des.

9. Mirosul contează

Mirosul e important atunci când vine vorba de atracție. Contează dacă miroși bine sau nu, mai ales pentru femei.

10. Poți să aplici deodorant și pe picioare

Dacă îți miros picioareșe și ai o problemă cu transpirația la nivelul lor, poți aplica deodorant noaptea. Dimineața, picioarele vor avea un miros plăcut și proaspăt.

Deodorante in catalogul Price.md

Источник: tasta-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная