Adidași cu logo-ul Apple a pus pe eBay pentru 850 000 de ruble

08 июн. 2017, 09:00
1525

De când fondatorul Apple, Steve jobs a revenit la companie, „mere” a produs un hit dupa hit: iMac, iPod, iPhone, iPad, de fiecare dată devenind o senzație.

Cu toate acestea, peste 40 de ani de existenta a companiei nu a fost toată lumea: unele dintre gadget-uri a fost în mod clar un eșec, iar unele au fost destul de neobișnuit pentru un model de serie al mărcii. Pe Internet, site de licitatii eBay a pus rare adidași, care Apple a lansat la începutul anilor ‘ 90.

Vânzătorul explică cum a ajuns la pantofi, dar a subliniat că elementul este în stare perfectă. Caracteristica principală a sneaker — culoare Apple logo-ul brodate pe exterior.

Linia de produse de stil de viata de la Apple a fost relevant pentru 1986. După plecarea lui Steve jobs, foștii săi colegi lansat sub „Mărul” de brand, nu gadget-uri sau accesorii pentru dispozitive, și hanorace, curele, cani, jachete, scaune, prosoape, umbrele și pantofi. Acesta din urmă produse în cantități limitate și a fost destinat în special pentru a fi purtate de către angajați.

Prețul inițial este de $15 000, cu toate acestea, vânzătorul speră să obțină pentru aceasta în jurul valorii de $36 000. Începe de tranzacționare este programată pentru 11 iunie.

Aceasta nu este prima dată când asociat cu produsele Apple sunt vândute pentru sume amețitoare. Anul trecut o pereche de autentic cărți de vizită a lui Steve jobs a fost licitat pentru suma de $10 000 și a lui Seiko ceas pentru $12 800.

Adidasi in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная