Apple a cumpărat o firmă care dezvoltă soluții de încărcare wireless din Noua Zeelandă

25 окт. 2017, 19:00
531

Apple a trecut anul acesta la încărcare wireless, tehnologie pe care a instalată pe cele trei iPhone-uri lansate în 2017, dar se pare că gigantul american vrea să-și dezvolte mai mult planurile în ceea ce privește încărcarea fără fir.

Apple tocmai a achiziționat PowerbyProxi, o compania care dezvoltă și vinde soluții de încărcare wireless, cu sediu în Noua Zeelandă. Nu a fost dezvăluită valoarea tranzacției, dar a fost confirmată de senior vice-președintele Apple Dan Riccio, deci nu este doar un zvon.

Cel mai impresionant dispozitiv de încărcare wireless dezvoltat de PowerbyProxi este Proxi-Module care este un sistem încărcare și transfer de energie wireless modular care poate fi integrat într-o varietate destul de mare dispozitive și care poate oferi încărcare la o putere ed până la 100 de wați, la o rată de eficiență de 91%.

Evident, Apple nu va folosi sistem de încărcare atât de mari pentru iPhone-uri și iPad-uri, pentru că asemenea putere este folosită pentru încărcare dronelor și a roboților, dar cu siguranță Apple a văzut ceva potențial în soluțiile PowerbyProxi. Așadar, chiar suntem curioși ce planuri are Apple cu această nouă companie.

Produsele Apple in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная