Apple este de lucru pe o baterie pentru un vehicul electric de la un Chinez important producător de baterie

21 июл. 2017, 09:00
1009

Apple este dezvoltarea în comun cu un producător Chinez de baterii litiu-ion Contemporane Amperex Technology Limited (CATL), ale căror produse sunt în mare a cererii. Despre aceasta scrie ediția locală Yicai Global.

Biroul CATL, una dintre cea mai rapidă creștere în piața Chineză baterii, situat la periferia orașului Ningde. Este numit de Chinezi Panasonic, care poate satisface rapid cererea în creștere pentru baterii pentru vehicule electrice. Valoarea totală a companiei depășește 11 miliarde de dolari.

Potrivit unor surse, Apple a semnat un acord cu CATL pe dezvoltarea în comun a bateriei. Se pare că, în Cupertino sunt încă de lucru pe un Autonome masina electrica. Anterior, CEO-ul Apple Tim cook a afirmat că, în viitorul apropiat, compania intenționează să dezvolte propria robomobile, iar acum compania se concentrează pe software-ul pentru aceste masini.

Potrivit analiștilor, piața globală CATL mai până la sfârșitul acestui deceniu, pentru a concura cu marii producători de baterii. Până la sfârșitul anului 2020 CATL se așteaptă ca un copil de 6 ori mai mare creștere a volumului de producție de baterii litiu-ion, bate concurenți în fața Panasonic și Tesla. Numai pe parcursul anului trecut, CATL a crescut producția de surse de alimentare de trei ori.

Apple este de lucru pe o baterie pentru un vehicul electric de la un Chinez important producător de baterie

Piața de baterii pentru vehicule electrice sunt din ce în ce mai atractivă, atât pentru jucători tradiționale și ambițios incepatori. Cu toate acestea, acesta din urmă nu au de ușor, pentru că necesită investiții uriașe în dezvoltarea și fonduri considerabile pentru creșterea producției.

Dacă informațiile privind cooperarea cu CATL confirmat, Apple are planuri serioase de a elibera propriile vehicule electrice. Atunci când se creează o companie auto poate lua în considerare propria experiența acumulată în dezvoltarea de iPhone. Astfel, companiile au nevoie de experiență în domeniile de baterii, senzori, precum și în hardware-ul și software-ul. Apple are deja sistemul CarPlay pentru integrare iPhone cu computerul de bord al masinii.

Acumulatoare in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная