Apple nu a abandonat ideea de a crea propriul vehicul fără pilot

19 июн. 2017, 09:00
1035

Zvonuri că Apple este în curs de dezvoltare propria robomobile, a apărut pe Internet în urmă cu câțiva ani. La momente diferite surse au vorbit despre diferite părți, dar, Apple nu a comentat oficial pe zvonuri.

În această săptămână într-un interviu cu Bloomberg, CEO-ul Apple Tim cook a dezvăluit unele detalii. Șeful companiei a confirmat că Apple s-a concentrat pe dezvoltarea de sisteme Autonome pentru autovehicule.

Formularea nu a putut lăsa indiferenți pe mulți experți, dar intenția de Apple pentru a ieși din umbră în dezvoltarea de „pilot automat” pentru a contesta nu este necesar. Ce a determinat o astfel iese, eu nu pot judeca, dar mă întreb Barron experți a dezvoltat această temă.

În special, analiști cred că Apple nu va fi mulțumit cu crearea de soluții software pentru auto-conducere auto. Nu este un secret că în tradiția companiei de a crea un ecosistem închis în cazul în care se poate controla nu numai software-ul, dar, de asemenea, hardware-ul.

Apple nu se va dezvolta dezvoltarea pilot automat fără sprijinul industriei de experți cu o vastă experiență, și în prezența unui impresionant rezervele de numerar, puteți trece la dezvoltarea de masini. Mai mult decât atât, experții în domeniul vehiculelor electrice deja în mod activ în atragerea în starea de Apple.

Pentru dezvoltarea de „pilot automat” compania va lua nu numai ani, dar milioane de kilometri parcurși de prototipuri pe drumurile publice. În timp ce este imposibil să spun că Apple are o mare flotă de prototipuri – din înregistrată oficial în Statele Unite există doar trei.

Apple ar putea solicita asistență de cineva din parteneri strategici. Aceeași companie de inchirieri auto sau agregator de servicii de taxi pot acumula o mulțime de informații într-un timp scurt, să nu mai vorbim de producători auto cu care iPhone filtru, în caz de nevoie poate crea o Alianță.

Totul penrtu auto in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная