Cine și de ce este lider în portabilitate?

25 янв. 2019, 11:00
625

De mai bine de 5 ani de la lansarea portabilității numerelor în Republica Moldova, compania Moldcell este lider incontestabil la acest capitol, reușind în fiecare an să atragă cei mai mulți clienți.

De mai bine de 5 ani de la lansarea portabilității numerelor în Republica Moldova, compania Moldcell este lider incontestabil la acest capitol, reușind în fiecare an să atragă cei mai mulți clienți. Ultimul raport al ANRCETI confirmă poziția de lider a companiei și pentru anul 2018 cu peste 14 mii de abonați portați în rețeaua sa. Ofertele fără precedent cu care compania Moldcell a întâmpinat portabilitatea și-au spus cuvântul. Dar ăsta nu e unicul motiv.

 Oferte atractive la portare. Fiecare abonat care portează în rețeaua Moldcell, beneficiază de 50% reducere la Abonament sau poate opta pentru Cartelă de Crăciun cu 5000 minute în rețea și 50GB bonus, toate timp de un an.

 Calitatea rețelei și viteza internet 4G. Abonații Moldcell se bucură din plin de asta, iar dublarea traficului internet generat pe parcursul anului trecut, în special în zona de Nord a țării, confirmă acest fapt.

Experiență deosebită în magazine. Au fost deschise 45 magazine noi, din care 26 doar în 2018, cu o gamă extrem de variată de smartphoneuri, gadgeturi, dispozitive smart și accesorii, la cele mai avantajoase condiții.

  

Program de loialitate. Pe lângă reducerile din cadrul programului Mclub, abonații Moldcell au posibilitatea să schimbe punctele de loialitate acumulate pe minute și trafic internet sau să le valorifice în magazinele Moldcell.

 Soluții inovative pentru mediul de afaceri. Virtual PBX este o soluție de telefonie inteligentă destinată companiilor ce urmăresc creșterea vânzărilor și îmbunătățirea relației cu clienții, dar și a căror activitate depinde, în mare parte, de convorbirile la telefon.

Aplicații mobile unice. Pe lângă aplicațiile Moldcell TV, Life Box, Kaspersky Safe Kids și MyMoldcell, în 2018 Moldcell a lansat 2 aplicații noi. Aplicația M-Security și îndrăgita aplicație BiP, cu care poți suna acasă de peste hotare la tarif local.

Responsabilitate socială. Anul 2018 a început fără griji… pe internet. Peste 2000 de părinți și copii din 8 cele mai mari orașe din țară au participat gratuit la seminarele despre siguranța online în cadrul proiectului educațional ”Internet fără griji”.

Cel mai bun angajator al anului 2018. Deja de 6 ani consecutiv compania Moldcell este în top cei mai buni angajatori ai anului, iar în 2018 Moldcell a primit din nou această prestigioasă distincție.

Nivel înalt de satisfacție al clienților. Conform ultimului sondaj realizat, indicele de recomandare al companiei a crescut cu 4 puncte procentuale, iar abonații Moldcell au apreciat calitatea internetului, ofertele avantajoase, inclusiv ofertele regionale și oferta de Crăciun.

Retrospectiva 2018 este un început frumos de 2019. Până la urmă, clienții întotdeauna știu ce e mai bine și întotdeauna aleg ce e mai bun pentru ei.

Источник: moldcell-md
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная