Electronice accesibile - gadgeturi la prețuri rezonabile

07 июл. 2017, 16:00
675

Tehnologiile moderne au pătruns atât de profund în viața noastră cotidiană, încât nu e de mirare că copii de trei ani sunt mult mai versați în lumea inovațiilor, față de părinții lor sau frații și surorile mai mari.


Este dificil de estimat, facilitățile oferită de gadgeturi. Dar în goana noilor tehnologii, marea majoritate a populației se axează pe brandurile care deja și-au câștigat popularitatea și sunt de mult cunoscute fiecăruia. Consumatorii își doresc cu ardoare să primească gadgeturile de brand, chiar dacă prețul acestora depășește imaginația. În același timp, mai puțini însă acordă atenție electronicelor accesibile - gadgeturi la prețuri accesibile.

Astăzi liderii mondiali în domeniul electronicii, au redus activitatea sa la confruntarea reciprocă în lupta pentru client. Brandurile de un rang mai inferior nu se includ în această cursă, ci pur și simplu oferă cumpărătorilor gadgeturi, care nu cedează cu nimic modelelor emblematice și au un preţ mult mai accesibil.

Companiile mari, în ciuda experienței și istoriei lor, sunt îngreunate în inovare: utilizatorii pot boicota cu ușurință gadgetul ce nu le-a venit pe plac, iar aceasta poate nu doar să afecteze reputația companiei, dar și să influențeze vânzările. Amintiți-vă istoria cu smartphone-ul Samsung Note 7. În mod similar, mărcile renumite nu-și pot permite experimente îndrăznețe. În acest sens, companiile mai puțin cunoscute depășesc liderii. De exemplu, compania Oukitel a deschis recent pre-comanda modelului U22, care dispune simultan de 4 camere. Pe partea posterioară sunt amplasate două camere de 13 și 2 Mpx, iar partea frontală - dispune de cealaltă pereche de camere de 8 și 2 Mpx. O astfel de inovație permite realizarea fotografiilor cu un efect mult mai clar.

Smartphone-ul accesibil Oukitel U22 - este un ecran de 5,5 inch cu o rezoluție de 1280 x 720 pixeli. ”Inima” gadgetului - un chipset quad MT6580A cu o frecvență de 1,3 GHz, o memorie internă de 16 GB și 2 GB de RAM. În plus, smartphone-ul dispune de un cititor de amprente și două sloturi pentru cartele SIM. Printre altele, unul dintre acestea poate fi utilizat pentru extinderea memoriei. Capacitate bateriei - 2700 mAh. Prețul smartphone-ului Oukitel U22 constituie aproximativ 80 $. 

Dacă vă doriți să achiziționați un smartphone ”inteligent”, dar nu doriți să achitați pentru brand, acordați atenție către Mars Pro de la Vernee. Experții vorbesc că, acesta este ”cel mai bun smartphone al anului 2017 la categoria calitate/preț”. 6 GB de RAM și un procesor de nivel Helio P25 pentru 220 de dolari - este într-adevăr profitabil. Smartphone-ul dispune de două camere 13 și 5 megapixeli. În plus, telefonul deține o memorie flash de 64 GB, care poate fi majorată cu ajutorul unui microSD, instalat în locul celei de-a doua cartelă SIM. Capacitatea bateriei smartphone-ului este de 3500 mA-h.

Gadgeturile accesibile - este o categorie largă de produse, unde poți găsi frecvent cele mai adevărate ”diamante”, care vă vor costa de două ori mai puțin, decât electronicele mărcilor renumite. Pe site-ul Price.md veți putea găsi nu doar smartphone-uri, dar și tablete, căști, camere de înregistrare, ceasuri de fitness, precum și laptop-uri. Credeți-ne, brandul nu este întotdeauna factorul decisiv. Cumpărături plăcute!

Источник: price-md
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная