Monocrom logo-ul Apple de-a 20-a aniversare

28 авг. 2017, 11:00
1235

27 August 1997, Apple a înlocuit logo-ul de culoare versiunea alb-negru, care este folosit acum. Colorate Apple a fost cu compania de peste douăzeci de ani.

Schimba logo-ul șocat fanii loiali companiei, dar a fost necesară ca parte a unei noi strategii: în acei ani, Apple a experimentat dificultăți financiare severe. În plus față de schimbări cosmetice, jony Ive, Steve jobs a revenit la companie, în 1998, a inventat celebrul slogan „Gândește Diferit” și a insistat pe eliminarea cuvântului „calculator” din toate materialele de promovare.

Dar prima logo-ul companiei nu a fost memorabil Marul muscat. Acesta l-a descris sir Isaac Newton stând sub un Măr. Pictura murală a fost dificil să apăsați și slab amintit de cumpărător, și în mai puțin de un an, tânărul designer Rob Yanov pictat același fruct, silueta nu s-a schimbat în ultimii 40 de ani.

                        Monocrom logo-ul Apple de-a 20-a aniversare

Evolutia logo-ul Apple

Steve jobs a cerut lui Ioan să nu facă logo-ul prea dulce, de asemenea, pentru a reflecta revolutionar Apple II, care a sprijini șase culori. Dacă suntem, spre deosebire de mit, nu a fost despre minoritățile sexuale.

Dar anii au trecut, iar Apple a cerut schimbare: profit negativ aproape a pus capăt pentru viitorul companiei. Este nevoie de măsuri drastice. Jony Ive, a intrat în Apple din cauza Steve, au inventat un nou, colorat linie de design a iMac G3, și cu ele actualizate și Apple. Aimags nu sunt doar salvat compania de la faliment, dar au devenit iconice. Plastic colorat Transparent și luminos mere atras atenția tuturor, fără excepție, în picioare împotriva gri PC de birou.

Logo-ul a existat în translucid Aqua-stil, și în negru clasic. Iată ce compania a spus despre schimbarea de design:

Ca produsele noastre, ca clienții noștri, brandul Apple continuă să evolueze. Pentru a reflecta acest lucru, modificările au fost făcute în logo-ul companiei și utilizarea acestuia. Nu vă faceți griji: nu am înlocuit-o, și actualizate. Vom continua să reflecte cine suntem și ceea ce sta pentru un simbol constant: un Măr mușcat. Am corectat eroarea conținută în design original, actualizarea interacțiunea cu culori și lumină.

Cu alte cuvinte, vom menține aceleași standarde de design și inovații tehnologice care a făcut produsele noastre speciale. Acum ne-am le-a aplicat logo-ul companiei. În loc de dungi curcubeu, culori solide. În loc de o singură culoare solidă — o paleta de culori, potrivite pentru o varietate de scopuri care te fac mai bine.

Mai târziu, din nou Apple a actualizat logo-ul pentru a reflecta utilizarea de aluminiu lustruit în Unibody-MacBook carcase noi. În ultimul timp s-a schimbat în 2013, atunci când trecerea la un design Plat de toate OS companii, repetarea design de Mileniu.

Produsele Apple in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная