Noul Honda Accord a primit sprijin de la Apple CarPlay

18 июл. 2017, 15:00
1141

Honda a prezentat Accord sedan și cea de-a zecea generație a vehiculului care a inclus un sistem multimedia cu suport pentru Apple CarPlay. Masina a debutat la un eveniment special în Detroit.

Honda Accord a zecea generație înlocuit fără chip predecesorul. Lasa-pentru modelul e cel mai important piața va rămâne la noi, dar acum masina arata Europene și moderne se potrivesc. Dar, dacă se îngropa în materiale, în sfârșit, vom vedea noul focus pe gusturile din Europa, chiar mai mult decât în cea de-a șaptea Acord.

Echipat Honda Accord va introduce un sistem complet panou de instrumente digital, ecran de proiecție, de încărcare wireless pentru smartphone, Internet 4G router cu Wi-Fi gratuit și un sistem multimedia cu suport pentru Apple CarPlay. Acesta din urmă implică sincronizarea iPhone cu capul unitate de Acord. Șoferul poate utiliza asistentul vocal Siri, efectua apeluri, de a primi și trimite mesaje scurte, pentru a asculta muzică și de a folosi hărți și alte aplicații interactive.

Noul Honda Accord a primit sprijin de la Apple CarPlay

Cea de-a zecea Acord a devenit mai ușor, mai scurt și mai mic decât predecesorul său, dar cu creșterea ecartamentul și ampatamentul.

Masina va primi doar patru cilindri pe benzină motor turbo este un 192 cai putere, 1,5 în combinație cu un CVT sau șase trepte de viteză „mecanica”, 252 de cai putere, 2.0 zece pas „automat” sau „mecanica”, precum și hibrid (benzină 2.0 și două motoare electrice). Pentru noul produs oferit de amortizoare adaptive și modul de funcționare a acceleratorului, directie, transmisie si suspensie.

Noul Honda Accord a primit sprijin de la Apple CarPlay

Producția noului Honda Accord, precum și motoarele și transmisiile vor fi efectuate în Statele Unite ale americii. Vânzările de sedan va începe în toamna anului 2017.

Totul pentru auto in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная