Plantronics lansează căștile wireless Voyager 6200UC

25 янв. 2018, 13:00
522

Plantronics a anunțat lansarea unui nou model de căști wireless premium, Voyager 6200 UC, care vin cu un nou sistem de purtare în jurul gâtului, design cu antifonare, anulare activă a zgomotului de fundal, fiind create pentru mediu de afaceri.

Căștile vin cu patru microfoane omni-direcţionale care preiau sunetul din toate direcţiile şi livrează o experienţă audio profesionistă de ambele părţi ale apelului, fără zgomote de fond, cu ajutorul „tehnologiei de vorbire clară” de la Plantronics, potrivit unui comunicat al reprezentanților locali ai Plantronics.

Totodată căștile vin cu anulare activă şi pasivă a zgomotului de fundal, asigurând claritate atunci când există poluare fonică fie în birou, fie în afara acestuia.

Banda largă audio asigură apeluri clare de pe computer şi sunet stereo premium Hi-Fi, deosebit de important pentru a asculta muzică.

Voyager 6200UC are certificare pentru Microsoft Skype for Business, este compatibil cu Cisco Jabber, Microsoft Teams şi numeroase alte aplicaţii software.

Căștile se pot conecta pasiv cu până la opt dispozitive şi activ cu două simultan pentru un management audio uşor, Plantronics promițând totodată o rază de acoperire wireless de până la 30 de metri.

Acumulatorul oferă o autonomie de până la nouă ore de convorbiri şi până la 16 ore de ascultare.

Căștile Voyager 6200UC sunt compatibile cu Plantronics Manager Pro, disponibil separat, ceea ce ajută echipele IT să aibă acces la oricare cască audio Plantronics compatibilă, utilizată în cadrul companiei.

Evident, toate aceste facilități nu puteau veni la un preț foarte accesibil. Prețul listat de Plantronics pentru piața americană este 300 de dolari. 

Căștile în catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная