Samsung anunță că va integra asistentul virtual Bixby și televizoare

20 окт. 2017, 19:00
489

Samsung a lansat versiunea 2.0 a asistentului său virtual Bixby, care până acum nu a impresionat deloc, cel puțin nici nu am simțit nevoia să-l amintesc în review-ul pentru Galaxy Note 8, pentru că pur și simplu versiunea anterioară este neinteresantă, dacă nu chiar inutilă.

Samsung speră că Bixby 2.0 se va descurca mai bine și vrea să-l integreze în cât mai multe din produsele sale, nu doar în telefoane și se pare că televizoarele sunt primele vizate.

Compania a anunțat oficial în cadrul evenimentului Samsung Developer Conference 2017 că Bixby va fi integrat în televizoarele sale. Mai întâi în gama televizoarelor din gama premium.

Dar deocamdată să vedem cum se va descurca noua versiune al lui Bixby, despre care Samsung spune că poate înțelege mai ușor și mai rapid limbajul natural. Ar fi un progres pentru că versiunea anterioară avea nevoie de o pronunție clară și rară ca să te înțeleagă ce-i spui. Și nu, nu e că nu te-ar fi înțeles pentru că nu ai avea una accent american sau britanic, pur și simplu nu se descurca.

Produsele Samsung in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная