Samsung anunţă o nouă pereche de căşti wireless high end, U Flex

09 авг. 2017, 19:00
715

Samsung are o nouă pereche de căşti pentru joggerii de o vară şi nu numai. Numele accesoriului este U Flex şi aveţi mai jos multiple fotografii cu aceste căşti. După cum arată şi numele, flexibilitatea e cheia acestui produs. Designul flexibil este etalat în forma literei “U” şi puteţi îndoi în orice direcţie doriţi banda centrală.

Îndoirile se pot face până la 100 de grade fără daune semnificative. Căştile în sine au magneţi care le alipesc împreună pentru a le putea da jos şi tine la gât alipite când nu ascultaţi muzica. Samsung U Flex vine cu o conectivitate Bluetooth îmbunătăţită faţă de produse rivale, dar şi cu funcţii smart. Căştile sunt rezistente la stropire, fiind acoperire cu un strat nano P2i.

Banda care stă pe gât este foarte flexibilă şi comodă, fiind uşor de ţinut în zona gâtului de către utilizator. Căştile integrează un difuzor cu 2 căi, care include woofere de 11 mm şi twetere de 8 mm. Ele generează un bas puternic, note mijlocii adânci şi înalte clare. Întreg spectrul acustic este acoperit cu succes, iar Samsung a inclus tehnologia sa proprietară Scalable Codec.

Prin aceasta căştile pot analiza continuu interferenţa din jur şi optimiza acustica. În mod interesant perechea de căşti are şi un buton special Active Key, care oferă acces la funcţii de pe smartphone precum Clock, Timer, Samsung Health sau chiar asistentul virtual Bixby. Există şi o funcţie de vibraţie atunci când aveţi un apel ratat, SMS sau alte notificări.

Autonomia lui U Flex este de 10 ore, iar căştile vin pe albastru, negru şi “fildeş”. Preţul nu a fost anunţat.

Bluetooth - casti in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: gadgetzone-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная