Toate gadget-uri ca Apple va lansa înainte de sfârșitul anului 2017

10 авг. 2017, 15:00
1126

În această selecție am adunat toate lucrurile noi, ne sunt promise de Apple înainte de sfârșitul acestui an.

Apple deja a fost un an productiv, dar în următoarele luni arata chiar mai promițătoare pentru viitoarele lansări de gadget-uri noi.

Începând cu luna ianuarie a acestui an, compania a mulțumit utilizatorilor săi cu un buget versiune de iPad, roșu iPhone 7, un nou 10.5-inch iPad Pro și versiunile actualizate ale iMac și MacBook. Dar pentru Apple, totul este doar începutul.

De la smartphone-uri în următoarele luni, utilizatorii ar trebui să vedem noul iPhone 7 si iPhone 7 Plus și, de asemenea, cel mai asteptat model — iPhone 8.

Potrivit unor rapoarte recente, iPhone 7 si iPhone 7 Plus va avea 4.7 și 5.5 inch, display-uri, va primi un pahar panoul din spate, încărcare wireless, procesor A11 și suma minimă de memorie interna este de 64 gb. Zvonuri despre detaliile tehnice umplutura de aceste două smartphone-uri noi răspândit un pic ca toată atenția a fost și rămâne concentrat pe lansarea iPhone 8.

Toate gadget-uri ca Apple va lansa înainte de sfârșitul anului 2017

Cele mai asteptate telefoane mobile in acest an vor fi prezentate în luna septembrie și va merge la vânzare în luna octombrie, cel puțin acestea sunt planurile companiei. Utilizatorii interesați au avut deja ocazia de a citi o mulțime de furturi privind caracteristicile tehnice ale acestui gadget. Cele mai discutat despre noile caracteristici sunt display OLED, edge-to-edge soluție ecran, de încărcare fără fir, îmbunătățit principal și cameră frontală și o funcție de SmartCam. Consens despre ceea ce va fi situat în cazul în care ID-ul Touch încă. Prețul de iPhone 8 nu este cunoscut, dar acum este cu siguranță clar că acesta nu va fi redus, indică intervalul de la 1000$ la 1400$.

Un alt produs Apple, care va fi în curând în mâinile utilizatorilor, va fi Apple Watch Seria 3. Până de curând, informații despre acest gadget aproape nu a fost, dar în ultimele zile au existat rapoarte că noul ceas va dotate cu un built-in modulul LTE. Acest lucru va ajuta pentru a reduce dependența lor de pe telefonul mobil. Online, puteți găsi o mulțime de zvonuri că următorul model va avea un corp mai subtire si mai urmări starea de sănătate a proprietarului datorită senzori tactili de semnale transferat la brățară.

Toate gadget-uri ca Apple va lansa înainte de sfârșitul anului 2017

Dispozitivul, care a servit ca o sursă excelentă de informații cu privire la următoarele modele de smartphone-uri, Apple HomePod va fi, de asemenea, disponibil pentru utilizatori până la sfârșitul anului 2017. Inteligent fără fir difuzor prevăzut cu o funcție de recunoaștere vocală, susține Siri , poate lucra direct cu Apple Muzică și să se joace liste de redare, indiferent de ce dispozitiv au fost create. Costul preliminar al vorbitorilor, care va fi lansat în decembrie, este de 349 de dolari.

Cod piesa Apple HomePod dezvoltatorii lăsat să se înțeleagă că următoarea generație Apple TV va sprijini 4K.

Toate gadget-uri ca Apple va lansa înainte de sfârșitul anului 2017

În cele din urmă, utilizatorul se așteaptă la ieșirea de pe iMac Pro, care a fost anunțat la WWDC din această vară. Compania a numit acest calculator cele mai puternice lansat vreodata de Apple. iMac Pro va avea grafica Radeon Pro Vega avansat procesor grafic, ceea ce face partenerul perfect pentru modelare 3D. iMac Pro va fi echipat cu patru porturi Thunderbolt și patru USB 3-a, 10-Gigabit Ethernet port, și configurație maximă va fi de 18-core procesor server Intel Xeon.

Prețul este la fel de impresionant caietul de sarcini, pachet va costa 4999$, iar partea de sus este de aproximativ 17.000 de dolari.

Că Apple lansează atât de multe produse aproape simultan, există un anumit risc. Cu toate acestea, dacă toate noile Apple lansează va fi de succes, compania ar putea depăși chiar și propriul său profit la sfârșitul anului.

Produsele Apple in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная