Tot de ce ai nevoie pentru o petrecere de Halloween reuşită

24 окт. 2017, 11:00
626

Foarte curând, sâmbătă, 28 octombrie, în Grădina Botanică va avea loc cursa costumată Naturalis Hell Run 2017, dedicată sărbătorii de Halloween, sau Zilei tuturor sfinților. Participanții la cursă vor avea de alergat, în toiul serii, patru kilometri prin parcul întunecos.

Condiția principală pentru participare este un costum "înfiorător" sau un machiaj îngrozitor. Potrivit tradiției acestei sărbători, cel ce va purta costumul cel mai groaznic va avea noroc în toate un an întreg. Desigur, ar fi o idee să veniți cu o prostire alba pe cap, reprezentând o fantomă, dar s-ar putea să nu fiți unicul îmbrăcat în astfel de costum. Price.md vă oferă o serie de produse, care vă pot ajuta la crearea unui look original. Chiar dacă nu veți câștiga cursa contra cronometru, la sigur veți câștiga titlul de cel mai bun costum.

Vă puteți transforma cu ușurință în personajul vreunui thriller misterios sau într-un erou din lucrările lui Lovecraft. Este destul să aplicați creioanele de machiaj ca să vă preschimbați într-un personaj de temut. Creioanele nu sunt toxice și pot fi utilizate și pentru machiajul copiilor – doar monstruleții vor vrea și ei să participe la distracție! O cutie de creioane de machiaj o puteți achiziționa la preț de 69 lei.

Ei și ce fel de petrecere de Halloween fără o pălărie tematică? Simbolul principal al sărbătorii îl puteți purta pe cap, pentru a-i surprinde pe cei prezenți la cursă. O pălărie atât de simpatică o puteți cumpăra cu 120 lei. Iar dacă doriți să vă faceți vrăjitoare pentru o seară, pălăria de vrăjitoare o puteți cumpăra cu doar 65 lei.

Iar dacă nu intenționați să alergați la cursa Naturalis Hell Run, oricum veți dori să creați acasă atmosfera de sărbătoare. Vă poate ajuta suvenirul în formă de dovleac, care luminează în întuneric. Prețul suvenirului este de 85 lei.

Dacă doriți să arătați original în timpul cursei de Halloween, vă puteți cumpăra un costum de carnaval. Este o soluție simplă și accesibilă. Un costum de magician, plus un pic de machiaj și hop - ați devenit un vrăjitor răutăcios! Prețul unui costum de carnaval pentru adulți și copii pornește de la 140 lei.

Pentru a vă completa imaginea și pentru a le crea multe emoții celor din jur, chiar aveți nevoie de o perucă viu-colorată! Culorile aprinse pe bune vă vor face oaspetele cel mai remarcabil la orice eveniment. Peruca o puteți cumpăra, începând cu 76 lei.

Am ajuns și la cea mai răspândită modalitate de a-și schimba aspectul – masca. Desigur, o simplă mască nu vă poate preface totalmente într-un super erou, însă vă poate da suficient curaj pentru a vă distra pe cinste. Masca poate fi achiziționată la preț de 59 lei.

Источник: price-md
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная