9 puncte în care OnePlus 6 îi este superior lui iPhone X

30 мая 2018, 13:00
605

OnePlus și-a propus de la bun început să iasă în evidență prin raportul preț / specificații / experiență de utilizare, să ofere un produs cu veleități premium la un preț sub cel al vârfurilor de gamă de la Apple, Samsung etc.

1. Display mai mare, raport corp / display mai bun;

OnePlus 6 folosește un display AMOLED de 6.28 inch cu raport display / corp de 83.8% față de 5.8 inch cu raport de 82.9%. Adevărul este că Apple ar fi trebuit să aducă alături de iPhone X și o versiune Plus sau Pro, cel mai probabil vor face mutarea în 2018. Pe de altă parte, iPhone X iese în evidență la numărul de pixeli – 458 ppi vs 402 ppi, certificare Dolby Vision și HDR10. Cu ochiul liber aș spune că ambele telefoane vor ieși în evidență la calitatea culorilor, unghi de vizualizare și luminozitate. 

2. 4G mai performant;

4G cu viteze de până la 1024 Mbps în download la OP6 vs 4G cu viteze de până la 600 Mbps la iPhone X. Nu este un element capital, dar totuși pe un telefon de 2 ori mai scump să nu mergi pe cea mai bună conectivitate de date… 

3. Cameră frontală ce promite mai mult;

Selfie-urile au devenit din ce în ce mai populare, mai ales în rândul fetelor. OP6 are cameră de 16 Megapixeli cu f/2.0 și EIS vs 7 Megapixeli cu f/2.2 la iPhone X. Teoretic, OP6 va sta cu puțin mai bine în low-light. Da, pe camera principală, iPhone X s-ar putea să fie cu o idee mai bun față de chinez. 

4. Cea mai rapidă încărcare rapidă din piață;

Dash Charge este cea mai rapidă încărcare rapidă, îmi scuzați expresia, dar chiar așa este. În 30 de minute încarcă peste 60% din acumulator, am testat pe OP5T și jos pălăria pentru ce au realizat aici. La iPhone trebuie să cumperi un încărcător separat asta pentru ca să primești sub 50% în 30 de minute. Orice test făcut de publicațiile tech internaționale va scoate OnePlus în fața concurenței. Aproape că pot trece cu vederea faptul că nu au încorporat încărcare wireless.

5. Cititor de amprentă;

Funcție banală pe care Apple a trebuit să o înlocuiască cu celebrul Face ID. Cititorul de amprentă rămâne mai ușor de accesat, acceptat deja în aplicațiile de banking și pe sumă de alte aplicații, aș spune și cu o siguranță mai mare. Plus că Face ID-ul de multe ori te pune să mai faci o operație pe smartphone în procesul de deblocare.

6. Dual-sim;

La iPhone ești blocat pe un singur sim, pe când la OP6 și ați văzut că și la S9 sau S9 Plus se oferă dual-sim-ul by default. De multe ori ai 2 SIM-uri, unul personal și altul de serviciu, iar la OP6 le folosești pe amândouă în același telefon, la iPhone X mai trebuie un alt terminal.

7. La jumătate de preț;

8. Decupaj mai redus în partea superioară;

Bretonul a la iPhone X nu trebuia preluat de către OP6 și asta i-ar fi ajutat în a se individualiza față de cei ce l-au adoptat. Totuși, la OP6 este mai puțin intruziv față de iPhone X. Din informațiile ajunse în online, Xiaomi Mi 8 s-ar putea să-l depășească pe X la acest capitol.

La OP6 îl puteți ascunde, ca să nu mai deranjeze vizual. Apropo, LG la G7 ThinQ a numit decupajul – al doilea ecran / second screen. :)

9. Pachet relativ complet din cutia de retail;

OP6 este însoțit de folie de protecție aplicată, husă de protecție transparentă, cablu și încărcător de tip Fast Charge. Față de iPhone X aș spune că este mai scutit și este good to go de la primul contact, mai ales că nu recomand nimănui să folosească un telefon cu sticlă și ușor alunecos fără husă de protecție.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: gadget-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная