Apple începe producţia de telefoane în India cu modelul iPhone SE

19 февр. 2017, 16:00
785

iPhone SE este modelul mai “ieftin” al celor de la Apple, aşa că gigantul american l-a ales ca fiind primul model de telefon care va fi produs în India, după ce compania a primit acordul autorităţilor indiene de a deschide linii de producţie în această ţară.

Apple a selectat producătorul taiwanez Wistron pentru a asambla primele modele de iPhone produse vreodată în India. Telefoanele vor fi asamblate în fabrica Wistron din Bengaluru.

Gigantul american avea nevoie de propriile linii de producţie de telefoane în India pentru a-şi putea deschide magazine în această ţară, conform legislaţiei indiene. După mai bine de un an, Apple a ajuns la un acord cu autorităţile iar producţia va începe în curând.

Odată cu deschiderea de magazine în India, analiştii se aşteaptă ca numărul de iPhone-uri vândute să crească exponenţial prin prezenţa directă. În prezent sunt circa 2,5 milioane de posesori de telefoane de la Apple, dar analiştii cred că piaţa indiană oferă un potenţial de cel puţin 60 de milioane de posesori de iPhone pe termen mediu.

Smartphone-uri Apple in catalogul Price.md

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная