Au apărut și primele imagini oficiale cu Nokia 1 și Nokia 7 Plus

16 февр. 2018, 09:00
545

Cel puțin așa susține Evan Blass (@evleaks) și tindem să credem pentru că nu de puține ori a dovedit că are surse de încredere în industrie.

Modelul Nokia 7 Plus ne prezintă o imagine deja familiară pentru că am mai văzut randări neoficiale, iar modelul prezentat în imaginea de mai jos nu este diferit față de ce am văzut până acum.

Nokia 1 este, totuși, o noutate. Acesta este modelul cel mai modest lansat de HMD Global în noua eră Nokia. Un telefon care ar fi pregătit să ruleze pe Android Oreo Go Edition, o versiune simplificată a sistemului de operare de la Google, capabilă să ruleze pe telefoane cu specificații foarte reduse.

Una peste alta, ambele telefoane arată bine la nivel estetic. Chiar și micuțul Nokia 1, chiar dacă are un design puțin demodat. Dar este o dovadă că designerii de la Nokia știu să facă și un lucru învechit să arate bine. Noul Nokia 3310 este dovada perfectă. A fost lansat ca o scamatorie de PR, dar a devenit rapid un hit în vânzări, iar versiunea 4G a acestuia, ar putea fi lansată în Europa alături de Nokia 1 și Nokia 7 Plus la MWC 2018, între 26 februarie și 1 martie.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная