Flagship-ul LG G7 ThinQ va fi anunţat oficial pe 2 mai

11 апр. 2018, 11:00
910

LG a anunţat prin intermediul unui comunicat de presă că noul flagship al companiei, LG G7 ThinQ, se va lansa oficial la nivel global pe data de 2 mai într-un eveniment special organizat în cadrul Metropolitan West din New York. O zi mai târziu va fi organizată şi o prezentare în cadrul I’Park Mall din Seoul.

Noul device va fi primul smartphone din seria G ce adoptă numele ThinQ, creat special pentru identificarea electronicelor de consum, electrocasnicelor și serviciilor LG ce utilizează inteligența artificială pentru a oferi beneficii practice consumatorilor.

Modelul LG G7 ThinQ reprezintă o evoluție pe baza fundației puse de LG V30S ThinQ, primul smartphone LG ce a adoptat AI-ul ca funcție de bază. LG V30S ThinQ a încorporat tehnologii AI ce îmbunătățeau cele mai des folosite funcții, inclusiv recunoașterea vocală și Vision AI (folosit la simplificarea folosirii camerei foto). Modelul LG G7 ThinQ va oferi o mai bună inter-conectivitate cu alte dispozitive LG precum electrocasnice, televizoare și nu numai.

LG G7 ThinQ va fi disponibil în 5 nuanţe de culoare: negru, gri, albastru, albastru mat şi mov. Telefonul va avea în zona frontală un ecran cu aspect 19:9 şi breton, în timp ce pe spate va dispune de o camera foto duală, flash LED, senzor laser pentru autofocus şi scanner de amprentă. Printre specificaţiile posibile amintim:

- display de 6.0 inci cu rezoluţie de 3120 x 1440 pixeli, aspect 19:9 şi tehnologie MLCD+ ce aduce o luminozitate de peste 800 unităţi nits şi un consum cu până la 35% mai mic decat un ecran IPS LCD clasic;

- procesor Qualcomm Snapdragon 845 + 4 / 6 / 8 GB RAM + 64 / 128 / 256 GB spaţiu de stocare;

- cameră foto duală 2 x 16 megapixeli cu deschidere f/1.5;

- difuzoare stereo, certificare IP68 pentru rezistenţă la apă şi praf şi certificare militară;

- HDR10, încărcare wireless şi inteligenţă artificială;

- dimensiuni: 53.2 x 71.9 x 8.2 mm.

“Acesta este momentul în care producătorii trebuie să fie foarte atenți la ceea ce își doresc și au nevoie cu adevărat clienții pe smartphone-urile lor. Prin modelul LG G7 ThinQ, LG continuă să își respecte promisiunea de a îmbunătăți tehnologiile de bază pentru a răspunde nevoilor din viața de zi cu zi a clienților, totul prin încorporarea unor tehnologii AI ce reprezintă mai mult decât funcții – sunt parte din experiența de utilizare.” a declarat Hwang Jeong-hwan, președinte al LG Electronics Mobile Communications Company.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: gadget-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная