Galaxy J7+, noul telefon cu cameră duală de la Samsung, a fost lansat în Tailanda

05 sept. 2017, 11:00
559

Așa cum era de așteptat, Samsung a lansat un noul model de Galaxy J, familia de telefoane de buget a companiei, și anume modelul Galaxy J7+, care este doar al doilea telefon dotat cu cameră duală din portofoliul sud-coreenilor.

Subsidiara tailandeză a celor de la Samsung anunțase în urmă cu două săptămâni că J7+ va fi lansat ”în curând” și iată că a făcut-o.

Noul model este echipat cu un display SuperAMOLED de 5,5 inci, cu rezoluție Full HH, la fel ca și celelalte modele J7 lansate până acum. În comparație cu frații săi, J7 și J7 Pro care dispune de 3GB memorie RAM, noul J7+ vine cu 4GB de RAM. Există diferențe și la capitolul procesor. Modelele anterioare au veni cu procesoare Exynos 7870, dar se pare că acesta este echipat cu un procesor MediaTek P20, tactat la 2,4GHz. Galaxy J7+ dispune de 32 GB spațiu de stocare intern, dar și de slot pentru card microSD de până la 256 GB.

Ajungând la componenta foto, așa cum am mai spus-o, Galaxy J7+ este doar al doilea telefon de la Samsung dotat cu cameră duală, după Galaxy Note 7. Camera duală este formată dintr-un senzor de 13MP și unul de 5MP. În față, iubitorii de selfie-uri vor găsi un senzor de 16MP.

Telefonul este alimentat de o baterie de 3,000 mAh, are senzor de amprentă integrat în butonul Home și a fost lansat în Tailanda la un preț echivalând cu 325 de euro. Deocamdată nu sunt date legate de lansarea acestui de model și-n alte piețe, dar cu siguranță nu va rămâne doar pe tărâm tailandez.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Sursa: mobile-news-ro
0 comentarii Adăugați
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!