HTC U11 EYEs prezentat oficial – primul telefon HTC cu cameră selfie duală

15 янв. 2018, 11:00
557

Taiwanezii de la HTC și-au prezentat oficial primul smartphone dotat cu cameră selfie duală, modelul HTC U11 EYEs, un model de clasă medie, cu dotări interesante, rezistent la apă și praf și baterie destul de generoasă.

Telefonul dispune de un ecran Super LCD3 de 6 inci, cu rezoluție FullHD+ (2160×1080 pixeli), procesoare Snapdragon 652, 4GB memorie RAM și 64GB spațiu de stocare intern. Avem și un slot pentru card microSD, conector USB-C și este prezentă și funcția Edge Sense care permite acționarea telefonului prin simpla strângere acestuia în mână.

Camera principală are un senzor de 12MP, cu tehnologie UltraPixel 3, în timp camera selfie este formată din doi senzori de 5MP.

Telefonul dispune de senzor de amprentă amplasat pe spate, sub camera foto, oferă suport dual SIM, este fi alimentat de o baterie de 3.930mAh, este certificat IP67, adică are rezistență la apă și praf, va fi disponibil în negru, argintiu și roșu și va fi livrat cu Android 7.1.2 Nougat. Compania nu a anunțat când va fi pregătit să primească Android Oreo.

HTC U11 EYEs este deja disponibil la precomandă în Taiwan, la un preț recomandat de 14.900 de dolari taiwanezii, adică în jur de 505 dolari sau 415 euro, iar în magazine este așteptat începând cu 1 februarie. Din păcate, nu sunt date legate despre lansarea acestui telefon la nivel global.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: gadget-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная