Huawei a prezentat propriile sale alternative la FaceID și Animoji

29 нояб. 2017, 15:00
550

Apple a creat valuri cu noile tehnologii introduse pe iPhone X, adică sistemul de recunoaștere facială 3D, FaceID și aplicația Animoji care își transformă fața în emoticoane animate și care folosește același sistem de senzori tridimensionali.

Specialiștii și analiștii din industrie anticipează că toată lumea va miza pe astfel de senzori, iar cei de la Huawei nu s-au lăsat așteptați prea mult timp. O dată cu lansarea noului Honor V10, cei de la Huawei au prezentat propriul lor sistem de senzori tridimensionali și din ce vedem din schema prezentată de compania chineză, nu diferă foarte mult. Aproape spre deloc, așa că sunt curios cum va reacționa Apple. Vom asista la un nou duel prin curțile de judecată pentru încălcarea patentelor? Cel mai probabil nu, dar ceea ce vedem este foarte similar cu ce propune Apple.

Sistemul este format din doi senzor LED RGB, de o cameră RGB, o cameră ce filmează în infraroșu și senzor de proximitate și un proiector laser care va citi profunzimea trăsăturilor faciale. Proiectorul de la Huawei va proiecta de 10 ori mai multe puncte laser pe fața utilizatorului, decât Dot Projector-ul de la Apple, adică 300.000. Evident, sistemul le va permite și celor de la Huawei să introducă o nouă metodă de autentificare la fel de sigură precum cea a celor de la Apple, vor putea folosi acest sistem pentru a valida plățile electronice și evident, pentru a oferi propria alternativă la ”Animoji”. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos.

Deși în imagine apare ca fiind o tehnologie cu brandul Honor, acest nou sistem de senzori nu este instalat pe noul Honor V10, care a fost prezentat ieri în China și care va fi introdus în și Europa, în cadrul unui eveniment dedicat, ce va avea loc pe 5 decembrie la Londra.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная