Huawei P20 va debuta cu Android 8.1 la bord şi EMUI 8.1, extra funcţii AI/NPU

05 февр. 2018, 14:30
596

Am aflat în ultima săptămână ca Huawei va anunţa flagship-ul P20 la Paris în luna martie, sărind peste MWC 2018. Acum aflăm şi ce fel de software va avea la bord viitorul flagship şi alte câteva detalii despre hardware şi funcţiile sale.

Zvonurile afirmă că terminalul va sosi în 3 variante, iar Huawei P20 e pregătit pentru debut pe 27 martie la Paris. Descoperim că va rula Android 8.1 Oreo cu EMUI 8.1 aplicat peste. Au apărut şi informaţii că minim o versiune a telefonului (poate cea Pro) va include un "breton" în stil iPhone X, în care ar putea include o aşa numită "Point Cloud Depth Camera".

Această cameră care poate detecta adâncimea imaginii va ajuta şi la crearea de selfie-uri Bokeh, dar şi la o autentificare mai bună. Precedentele scăpări Huawei indicau faptul că terminalul P20 va rula Android 8.0 Oreo cu EMUI 8.0.1 aplicat peste. Acum avem informaţii că vine de fapt cu Android 8.1 Oreo şi EMUI 8.1. Dorinţa Huawei e clară, de a ne oferi un terminal care să aibă un software superior faţă de Mate 10 Pro, care venea cu Oreo şi EMUI 8.0.

Nu ştim încă şi ce noutăţi aduce EMUI 8.1, iar softul scăpat pe web şi instalat pe Mate 10 Pro duce la bricking din păcate. Android 8.1 Oreo apărea în decembrie, cu principala funcţie nouă fiind Neural Networks API, care va primi o actualizare în Android P. Această funcţie permite utilizarea NPU-ului lui Kirin 970 mai bine, la nivel de implicare a AI-ului în cameră, funcţionarea terminalului, recunoaşterea de scene şi altele.

Am putea vedea extra aplicaţii care să profite de acest NPU pe Huawei P20, inclusiv cele de recunoaştere facială.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobilissimo-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная