LG a prezentat oficial două noi versiuni de LG G6

19 июн. 2017, 15:00
776

Compania sud-coreeană a anunțat oficial extinderea familiei de telefoane LG G6, gama de top a companiei, prin introducerea a două noi versiuni.

Este vorba despre cele două modele despre care vă vorbeam în urmă cu două săptămâni. În zvonurile inițiale cele două telefoane erau denumite LG G6 Pro și LG G6 Plus.

Acum, LG a anunțat oficial pe site-ul său lansarea celor două telefoane. Marea diferență față de știrea inițială este că modelul Pro, nu se va numi Pro, ci tot LG G6, compania referindu-se la acest model ca fiind ”noul G6” fiind de fapt doar o versiune a modelului standard. Modelul LG G6 Plus păstrează acest nume.

LG nu confirmă, însă, o parte din informațiile anterioare. Compania scoate în evidență ceva îmbunătățiri din punct de vedere software și că vor fi echipate de noua platformă Snapdragon 835, de la Qualcomm. Modelul original, prezentat în februarie era echipat cu platforma de anul trecut, Snapdragon 821.

Din zvonurile anterioare, aflam că noile telefoane ar trebui să vină cu mai mult memorie RAM la bord, dar după cum spuneam, LG încă nu oferit nicio informație legată de acest aspect.

În rest, diferențele nu par a fi majore. Despre ”noul G6” compania anunță că va avea 32 GB spațiu de stocare intern, jumătate din capacitatea de stocare a modelului original. Probabil LG vrea să ofere o versiune de G6 la un preț mai mic.

Modelul G6 Plus nu va avea un ecran mai mare, LG confirmând că acesta va avea un ecran cu diagonala de 5,7 inci, aceeași dimensiune ca și modelul lansat în februarie. La capitolul componente, acesta iese în evidență cu o capacitate de stocare mai generoasă, de 128 GB. Totodată, va oferi încărcare wireless, funcție care pe modelul LG G6 standard o oferă în SUA, dar nu și în Statele Unite.

Compania ne anunță totuși, că vor fi diferențe în listele de specificații în funcție de fiecare țară, deci, în mod clar nu vorbim de o listă de specificații standard pentru aceste modele.

Referitor de la disponibilitate, deocamdată noile modele vor fi disponibile în Coreea de Sud. Compania nu a confirmat oficial prețurile, dar din informațiile anterioare noul G6 va avea un preț în jurul a 710 dolari, iar modelul G6 Plus va costa în jur de 800 de dolari.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная