LG G6 ar putea ajunge în magazine pe 10 martie, Galaxy S8 abia pe 21 aprilie

24 февр. 2017, 16:00
458

Ultimele ştiri vehiculate de presa din Coreea de Sud confirmă unele zvonuri anterioare legate de planurile de lansare la vânzare a noilor telefoane de top celor doi giganţi locali.

În cazul celor de la LG, se confirmă ideea că vor aborda o lansare timpurie a noilor vârfuri de gamă, pentru a putea vinde o perioadă cât mai îndelungată fără să se intersecteze cu telefoanele rivalilor de la Samsung. Noile informaţii arată că LG G6 va ajunge în magazine începând cu 10 martie, dar startul precomenzilor ar putea fi dat, începând cu 2 martie. LG va prezenta noua generaţie de telefoane duminică la Barcelona, în ajunul Mobile World Congress 2017.

Referitor la Samsung, noile informaţii confirmă faptul că noile Galaxy S8 vor ajunge în magazine abia după 21 aprilie, data care a mai fost vehiculată şi în trecut. Se pare că Nici Samsung nu vrea să forţeze o confruntare directă cu noile LG G6 ale rivalilor locali. Totodată, Samsung vrea să vadă cum se descurcă LG G6 în precomenzi pentru a stabili data când va putea da startul precomenzilor.

Deocamdată, data principală pentru a da drum liber precomenzilor este 13 aprilie, dar în funcţie de performanţele lui LG G6, această dată ar putea fi schimbată. Samsung a schimbat de foarte multe ori perioada disponibilă pentru precomenzi. În cazul lui Galaxy S3, a lăsat 13 zile de precomenzi, în timp ce pentru Galaxy S5, perioada a fost de doar 2 zile. Cât despre prezentare, deocamdată data de 29 martie rămâne în picioare. Dar aşteptăm anunţul oficial al companiei la MWC 2017.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная