Noile Galaxy S9 și S9+ ar putea fi lansate în primul trimestru al anului viitor

22 нояб. 2017, 15:00
507

Încă o sursă afirmă că următoarea serie de telefoane de top de la Samsung va fi lansat mai devreme decât a fost lansată în acest an seria Galaxy S8.

Jurnaliștii de la Business Korea relatează că un oficial Samsung, care a dorit să-și păstreze anonimatul le-a oferit câteva informații despre seria Galaxy S9.

Acesta susține că modelele Galaxy S9 și S9+ vor fi lansate pe piață în primul trimestrul al anului viitor. Galaxy S8 și S8+ au fost dezvăluite pe data de 29 martie, la finalul trimestrului I, dar în magazine a intrat abia în al doilea trimestru. Așa că ne putem la o prezentare mult mai devreme, poate chiar la Mobile World Congress 2018, la Barcelona, care va avea loc între 26 februarie și 1 martie.

În ceea ce privește telefoanele, oficialul anonim susține că modelele ”Galaxy S9 s-ar putea să nu fie atât de inovator pe cât se așteaptă piața„. „Ne vom concentra pe a completa oferta adusă pe modele din seria Galaxy S8 și vom aduce o îmbunătățire la nivelul modului de utilizare”, a adăugat oficialul Samsung.

Potrivit unui analist din cadrul companiei KB Securities, Kim Dong-won, noile telefoane vor veni cu aceleași display-uri Infinity introduse pe modelele Galaxy S8 și S8+, nu va avea sistem de recunoaștere facială 3D precum iPhone X-ul de la Apple, vor avea camere foto duale, dar camere îmbunătățite, față de cele de la Galaxy Note 8. Telefoanele vor fi echipate atât cu procesoare Snapdragon 845, cât și cu procesoare Exynos 9810 și vor avea și un chip pentru funcții noi de inteligență artificială dezvoltat de Samsung. Analistul anunță că noile Galaxy S9 și S9+, vor avea și prețuri mai ridicate, iar motivul creșterii prețurilor este noul modul de cameră foto duală.

Legat de planurile Samsung de a lansa mai repede modelele Galaxy S9 și S9+ se vorbește de ceva timp, iar principala motivație este aceea de a veni rapid pe piață cu un produs care să contracareze modelul iPhone X. Dar nu poți să combați un competitor precum iPhone X, cu un telefon care nu oferă foarte multe lucruri în plus, față de modelele lansate în primăvara lui 2017. De aceea, declarațiile oficialului anonim de la Samsung nu-mi par credibile. Chiar dacă este cu adevărat un oficial Samsung, cel mai probabil încearcă să inducă piața în eroare.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная