Nokia 3 şi Nokia 5 vor fi aduse la MWC 2017

14 февр. 2017, 16:00
1078

HMD Global şi Nokia au promis că vor veni cu mai multe suprize la MWC 2017, iar pentru prima dată avem şi informaţii mai concrete despre numele modelelor care vor fi prezentate la expoziţia tehnologie mobilă din Barcelona.

Încă nu ştim nimic despre vreun model de top, dar aflăm despre alte două modele cu echipări mai modeste. Chiar mai modeste decât Nokia 6, lansat la mijlocul lunii ianuarie în China, dar care se bucură de o popularitate atât de mare, încât HMD Global nu face faţă cererii.

Evan Blass, cunoscut pentru contul de Twitter @evleaks, vine cu noi informaţii. Acesta susţine că finlandezii vor aduce modelele Nokia 3 şi Nokia 5. Ambele vor fi disponibile în Europa, iar preţurile sunt destul de mici.

Modelul Nokia 3 va avea un preţ de 150 de euro, Nokia 5 de 200 de euro şi se pare că va fi adus, oficial şi Nokia 6, la un preţ de 250 de euro.

Cât despre specificaţii, deocamdată doar despre Nokia 5 sunt ceva date. Acesta va ave un display de 5,2 inci, cu rezoluţie HD 720p, procesor Qualcomm Snapdragon 430 SoC, la fel ca şi Nokia 6, 2 GB RAM şi o cameră principală de 12 MP. Despre Nokia 3 probabil vom afla mai multe în perioada următoare.

Încă aşteptăm informaţii şi despre primul flagship adevărat cu brandul Nokia. Au fost mai multe speculaţii, dar care până acum nu au primit niciun fel de confirmare. Poate vom afla mai multe la MWC 2017.

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная