Numele oficial al lui Note 7 în varianta recondiționată ar urma să fie Note FE (Fan Edition)

19 мая 2017, 17:00
598

Cu doar câteva săptămâni în urmă apărea și vestea potrivit căreia smartphone-ul Samsung Galaxy Note 7 în varianta recondiționat ar urma să fie numit oficial Note 7R.

Deși numele părea destul de plauzibil ținând cont de litera R ce marca faptul că avem de-a face cu un model refurbished, iată că în ecuație apare o altă denumire astăzi mențioantă de către un raport sud-coreean proaspăt sosit în mediul online.

Aici produsul este numit Note FE și aparent ultimele două litere reprezintă prescurtarea de la 'Fan Edition' - lucru ce ar putea sugera faptul că Samsung aduce acest smartphone la vânzare strict pentru acei fani care s-au despărțit cu greu de al lor Note 7 în perioada returnărilor.

Un motiv pentru care Samsung ar merge pe acest nume într-un final este și acela că dorește să lase într-un colț de umbră reputația proastă a lui Note 7 și astfel să comercializeze varianta recondiționată sub o denumire ceva mai diferită. Din câte am aflat anterior, acest telefon va opta pentru o baterie mai mică, unitate de 3200 mAh și ar urma să coste cu până la 50% mai puțin decât modelul standard ce debuta în vara anului trecut.

Vă amintim că Note 7 în varianta recondiționată a primit deja certificarea FCC, semn că lansarea oficială se apropie!

Smartphone-uri Samsung in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobilissimo-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная