O firmă israeliană dă Apple în judecată, pentru tehnologia folosită pe camerele duale

08 нояб. 2017, 13:00
453

Este vorba de tehnologiilor folosite de Apple pe camera foto duală introdusă pe iPhone 7 Plus, folosită din nou pe iPhone 8 Plus și este foarte posibil să fie și pe iPhone X.

Sunt două patente care sunt folosite în sistemul de lentile telephoto, care oferă capacitatea camerei să obțină zoom optic, pentru a obține imagini mai bune fără compromisul de calitate adus de zoom-ul digital.

Compania care dă în judecată Apple este Crephotonics, o mică firmă israeliană, care susține că este proprietara tehnologiei folosită de Apple pe iPhone 7 Plus și iPhone 8 Plus.

Partea interesantă este că multă lume a crezut că Apple chiar a lucrat cu firma israeliană. În primul rând, faptul că nu ar fi prima companie israeliană cu care Apple colaborează sau pe care ar fi preluat-o, cum s-a întâmplat cu cei de la RealFace, start-up-ul israelian care a venit cu tehnologia de recunoaștere facială 3D folosită de Apple în sistemul FaceID.

În al doilea rând, chiar cei de la Corephotonics a fost cea care spunea prin 2015 că are clienți companii mari care sunt interesați de tehnologia lor. Clientul cu greutate a fost, însă, Samsung. Compania sud-coreeană chiar a investit bani în Crephotonics, iar compania israeliană este cea care a dezvoltat sistemul de lentile telephoto de pe Galaxy Note 8.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная