OnePlus 5T lansat oficial – interesant, dar nimic nou

17 нояб. 2017, 13:00
1578

Chinezii de la OnePlus au încercat și chiar au reușit pe alocuri să facă agitație în jurul lansării modelul OnePlus 5T, mai ales prin postările de pe Twitter ale unor oficialii ai companiei, dar toată această agitație nu s-a perpetuat după prezentarea oficială a telefonului.

Nici nu prea avea cum. OnePlus este ultimul din brandurile mari de telefoane care adoptă noile tendințe în materie de design, iar hardware-ul nu putea fi mai bun decât cel de pe modelul OnePlus 5 lansat în prima parte a acestui an, pentru că nu sunt opțiuni de procesoare, RAM sau altele pe piață. Nu a adus nicio componentă sau caracteristică revoluționară, ceva care să agite piața.

OnePlus vine cu un display AMOLED de 6 inci, în format 18:9, cu rezoluție Full HD+ (2160×1080 pixeli), margini ale ecranului mai mici și mai subțiri, dar design-ul nu este unul care iese foarte mult în evidență. Sunt deja destul de multe telefoane cu astfel de trăsături, așa că nu ne mai surprinde la capitolul design.

La interior regăsim aceleași componente ca și pe OnePlus 5. Dar repet, nu e ca și cum există variante mai bune. Platformă Snapdragon 835, cu procesor octa-core, tactat la 2.45GHz și procesor grafic Adreno 540. Avem două versiuni de RAM și spațiu de stocare intern. O combinație între 6GB RAM și 64GB ROM și încă una cu 8GB RAM și 128GB ROM.

Componenta foto este formată dintr-o cameră principală duală cu senzori de 20MP și 16MP, despre care compania anunță că merge mai bine în condiții de luminozitate scăzută decât predecesorul său. În față avem o cameră pentru selfie-uri cu senzor de 16MP.

Are senzor de amprentă pe spate, dar compania promovează și sistemul Face Unlock, care folosește recunoașterea facială pentru a debloca telefonul în doar 0,4 secunde. Totși, sensorul de amprentă este mai rapid (0,2 secunde).

Telefonul este alimentat de o baterie de 3,300mAh, destul de generoasă și are are funcția Dash Charge, pentru încărcare rapidă. Telefonul va fi livrat cu Android 7.1.1 Nougat, iar update-ul la Android 8.0 Oreo va fi livrat abia la începutul anului viitor.

Vânzările vor începe pe data de 21 noiembrie. Oricum, prețul recomandat pentru Europa este de 499 de euro pentru versiunea cu 6GB memorie RAM și de 559 de euro pentru versiunea cu 8GB de RAM.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная