Probleme cu bateriile de pe Galaxy Note 8 – dacă ajung la 0% nu se mai încarcă deloc!

28 дек. 2017, 13:00
480

Se pare că blestemul bateriilor defecte nu a dispărut complet pentru gama Galaxy Note. Evident, nici nu se compară cu ce a fost anul trecut cu modelele Galaxy Note 7, dar și Note 8 are o problemă care-i supără pe fanii Samsung.

Tot mai mulți utilizatori din SUA au început să se plângă de faptul că telefoanele lor nu se mai încarcă sub nicio formă după ce au lăsat bateria să se descarce în totalitate. Este oarecum știut acest fapt, că nu este indicat să lași o anumite baterii complet fără energie, dar la un telefon care a costat este 1.000 de dolari, te aștepți ca bateriile să nu aibă o asemenea problemă. Cel puțin nu după doar câteva luni de utilizare. Unii spun că au telefonul de mai puțin de 2 luni, așa că nu este în regulă.

Faptul că problema este foarte acută în SUA este un indiciu că modelele dotate cu procesoare Snapdragon 835 sunt cele afectate, în timp ce modelele cu procesoare Exynos produse de Samsung nu au această problemă.

Cei care au raportat această problemă în SUA au primit la schimb un alt telefon, doar că și aici au fost probleme. Unii utilizatori spun că au primit la schimb unități resigilate, în niciun caz telefoane noi așa cum prevedere contractul de garanție. Acest aspect a ajutat la acumularea unui nivel de nervozitate și mai mare în rândul utilizatorilor de Galaxy Note 8.

Una peste alta, Samsung nu a oferit niciun comentariu oficial pe această temă, semn că încă nu au identificat problema și nici care ar fi soluția mai simplă, fără a fi nevoie de înlocuire. Așadar, din moment ce nu există o soluție simplă vă recomandăm, dacă aveți Galaxy Note 8, să nu lăsați bateria să ajungă la 0%! Poate nici dacă aveți orice alt telefon, indiferent de producător.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная