Producătorii de smartphone-uri Android se confruntă cu un deficit de componente cheie din cauza eliberarea de iPhone 8

21 июн. 2017, 09:00
1076

Producătorii de Smartphone-uri s-au confruntat cu un deficit de componente ca urmare a pregătirilor pentru lansarea iPhone 8. Acesta este raportat de către Taiwan trade publicarea DigiTimes, citând surse informate.

În ultimii ani, producătorii Chinezi nu pot constitui stocuri de componente la etapa de pregătire pentru lansarea de noi produse. Nivelurile de inventar în canal continuă să scadă în legătură cu ajustarea, care durează timp de două trimestre.

În a doua jumătate a anului 2017, va lansa o nouă generație de smartphone-uri iPhone. Producătorii următoarele Apple oferă aparat dual aparate foto, baterii de mare capacitate și cantități mari de memorie RAM. Producerea acestor componente cheie este încă mic, dar ordinele de la Apple să crească, ceea ce creează deficit.

Incertitudinea există în jurul valorii de ecrane OLED. Din cauza tranziției de noul iPhone jubilee 8 pe noile tehnologii de afișare și panouri pentru organic light emitting diode nu este suficient pentru toți producătorii în a doua jumătate.

Toate iPhone 8 va fi echipat cu display OLED. Un furnizor de astfel de ecrane va fi compania Samsung Display. Experții act de faptul că Samsung Display poate produce până la 100 de milioane de ecrane curbate pentru anul respectiv. Această companie din coreea de Sud nu este fizic capabil să accepte ordine de la nimeni altcineva.

În plus, începe producția în masă de iPhone creează un deficit de scanere de amprente digitale, carcase si componente de pe afișaj, raportat la data publicării.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная