Producția de iPhone 8 reduse cu 50%

20 окт. 2017, 15:00
1066

Unul dintre partenerii Apple a anunțat că societatea și-a redus numărul de comenzi pentru iPhone 8 și 8+ în jurul valorii de 50%.

Scăderea în ordine înseamnă că furnizarea de iPhone 8 în noiembrie și decembrie ar putea scadea la 5-6 milioane de unități pe lună, a avertizat Taiwan sursa.

Pe fondul acestor zvonuri, prețul acțiunilor companiei a scăzut cu 1,5%. Bloomberg notează că, după publicarea a scăzut în preț, și titluri ale unor companii din lanțul de producție a iPhone. În special, 2.6% drop citate ODM-producator Pegatron, în timp ce acțiunile Catcher Technology, responsabil pentru producerea de carcase pentru smartphone-uri, a scăzut cu 3,6%.

Potrivit RED, acesta este primul caz în istoria Apple, atunci când producția de telefoane a fost redusă într-un timp scurt.

În timp ce la jubileul de pre-comanda smartphone-ul este închis, reducerea cererii pentru iPhone 8 ar putea fi o veste bună pentru companie sau rău. Pesimiștii vor spune că potențialii cumpărători nu văd mare diferență dintre noul produs și predecesorul său, așa că am prefera să nu fie actualizate. Optimiștii va considera că cererea scăzută pentru iPhone 8 spune mai mult decât este considerat a fi numărul de clienți care doresc să cumpere iPhone X la un preț ridicat.

La începutul acestei săptămâni compania Gartner a raportat că vânzările de fara rama telefon de la Apple va asigura o creștere a întregii industrii de smartphone-uri anul viitor.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная