Samsung discută cu un producător de baterii din Japonia pentru a echipa noile Galaxy S8

04 февр. 2017, 18:00
708

Samsung suflă şi-n iaurt numai ca să nu se frigă la fel cum a făcut-o cu modelele Galaxy Note 7 în toamna anului trecut. Compania sud-coreeană a avut mult de suferit la capitolul imagine din cauza acestui scandal şi acum este mult mai pretenţioasă în legătură cu bateriile pe care le instalează pe telefaonele sale.

Pentru a se asigura că nu mai sunt probleme, Samsung discută cu alţi producători de baterii, iar potrivit Reuters, de această dată discută cu japonezii de la Murata Manufacturing. Compania sud-coreeană ar fi vrut să solicite baterii şi de la Amperex Technology (China), dar această companie a furnizat baterii pentru Note 7, care s-au dovedit a avea aceleaşi probleme ca şi modelele produse de divizia de baterii Samsung SDI.

Prin urmare, compania japoneză este fost aleasă ca variantă de rezervă finală pentru Samsung SDI. Aşadar, Murata Manufacturing nu va fi furnizorul principal de baterii, sud-coreenii mizând în continuare pe bateriile produse în propriile fabrici. Cel mai probabil, Samsung a ales să discute cu Murata, în cazul în care ar apărea probleme şi să aibă o variantă de siguranţă.

Din ce ştim, deocamdată, despre bateriile ce vor fi instalate pe noile Galaxy S8 şi Galaxy S8 Plus, vor fi de cel puţin 3.000 mAh şi 3.500 mAh ora, potrivit informaţiilor dezvăluite de Evan Blass. Totuşi, în presa sud-coreeană au apărut informaţii că ar fi ceva mai mari, de 3.250 mAh, pentru modelul S8 şi de 3,750 mAh pentru modelul S8 Plus.

Dar este posibil să aflăm mai multe la MWC 2017, la finele acestei luni, la Barcelona, unde Samsung va prezenta un clip de 1 minut, prin care să-i tachineze pe cei care aşteaptă noile flagship-uri din 2017.

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная