Samsung Galaxy S8 – pret foarte mare in unele tari

05 февр. 2017, 11:00
3352

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba un pret de vanzare foarte mare in unele tari in care va fi disponibil, intrecand chiar si pretul iPhone.

Samsung Galaxy S8 ar putea avea un pret de vanzare foarte mare in unele tari in care urmeaza sa fie vandut, aceasta fiind o strategie prin care Samsung spera sa aiba succes. Mai exact, unele zvonuri anterioare sustin faptul ca Samsung Galaxy S8 va fi lansat in doua versiuni diferite pentru pietele din Asia si cele din restul globului.

Samsung Galaxy S8 va fi lansat in unele piete intr-o versiune care are 4 GB RAM si minim 64 GB spatiu de stocare, in timp ce in alte piete va avea 6 GB RAM si minim 64 GB spatiu de stocare. Dupa cum probabil va imaginati, versiunea cu 4 GB RAM a Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie vanduta in Europa, SUA, etc, in timp ce versiunea cu 6 GB RAM va ajunge in Asia.

Daca acest lucru va fi adevarat, atunci Samsung Galaxy S8 va avea performante diferite in pietele in care vafi disponibil pentru clienti, lucru care nu ar fi normal. Mai exact, terminalele Samsung Galaxy S8 din Asia vor avea 6 GB RAM si chip Exynos, iar cele din restul lunii vor avea un chip Qualcomm si 4 GB RAM, performantele fiind diferite.

Samsung Galaxy S8 – pret foarte mare in unele tari

Performantele mai bune pentru aceste Samsung Galaxy S8 vor veni totusi si cu un pret foarte mare, ele urmand a fi cu 100 de dolari mai scumpe decat restul. Mai exact, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa coste minim 900 de dolari in Asia si eventuale alte piete in care cei de la Samsung vor alege sa implementeze 6 GB RAM in propriile produse.

Vorbim aici doar despre modelul Samsung Galaxy S8 cu 64 GB spatiu de stocare, deoarece modelul cu 128 GB spatiu de stocare ar putea costa 1000 de dolari. Preturile sunt usor mai mari decat cele pentru iPhone 7 Plus, asa ca Samsung Galaxy S8 ar urma sa depaseasca terminalele iPhone in ceea ce priveste pretul minim de vanzare.

Desigur ca Samsung Galaxy S8 ar putea fi mai ieftin, dar asta ar insemna ca Samsung sa piarda mult profit in acest intreg proces, lucru care nu ar fi de dorit. Totusi Samsung Galaxy S8 ar putea fi atractiv pentru multa lume chiar si in aceste conditii, dar ar avea o lupta dura cu producatorii de smartphone-uri ieftine din Asia.

Smatphone-uri in catalogul Price.md


Источник: idevice-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная