Samsung Galaxy S9 ar putea veni cu sistemul Intelligent Scan, de autentificare facială - rival pentru Face ID

29 янв. 2018, 16:00
616

Continuă scăpările legate de Samsung Galaxy S9, de această dată cu accentul pe un sistem de autentificare facială, cunoscut drept Intelligent Scan.

Sistemul funcţionează fără probleme atât ziua, cât şi noaptea şi foloseşte un senzor amplasat frontal pentru a identifica fața utilizatorului. Cei care au propagat scăparea afirmă că noul tool va combina scanarea de iris cu un soft nou de recunoaştere facială. Sursele mai afirmă şi că noul sistem obţine rezultate mai bune decât soluţiile rivale chiar dacă lumina e foarte puternică sau foarte slabă.

De vreme ce nu pare să implice vreun hardware nou, această soluţie ar putea să ajungă şi pe telefoanele anului trecut, precum Galaxy S8 sau Note 8, printr-o actualizare viitoare. Recent am mai aflat o idee de autentificare biometrică, prin intermediul fluxului sanguin al unei persoane, utilizând senzorul de puls. Presiunea e mare pe Samsung să livreze un produs rival cu Face ID şi asta fără să aibă 5 ani timp să îl pregătească precum Apple.

Ce vom primi aflăm pe 25 februarie la MWC 2018, în vreme ce la vară sau în toamnă vedem cum stăm şi cu scannerul de amprente integrat în ecranul lui Note 9.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobilissimo-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная