Samsung Germania confirmă că noile Galaxy S9 vor avea versiuni Dual SIM

29 янв. 2018, 11:00
657

Subsidiara Samsung din Germania a început să completeze pagina de suport pentru Galaxy S9, ocazie cu care putem confirma că Samsung va aduce și în Europa versiunile Dual SIM pentru următoare generație de flagship-uri.

Pe pagina de suport, indicațiile pentru cei care vor avea nevoie de ajutor cu rezolvarea unor probleme cu telefonul, apare indicativul SM-G960F/DS. Asta înseamnă că există modelul cu un singur SIM, SM-G960F și încă o variantă Dual SIM – SM-G960FDS.

În urmă cu 3-4 ani, versiunile Dual SIM ale telefoanelor în general, nu doar cele de la Samsung, prindeau cel mai bine în țările din Asia, dar în ultimii ani, Samsung a adus și pe Bătrânul Continent versiunile Dual SIM.

Să vedem dacă Samsung va merge tot pe rețeta Dual-SIM Hibrid sau va pus un slot separat și pentru card microSD. Pentru că în momentul în care ai decis să pui un card de memorie, trebuie să ocupi un slot dedicat unei cartele SIM și atunci, telefonul își pierde capabilitățile Dual SIM.

Samsung a confirmat oficial că noua serie Galaxy S9 va fi prezentată pe 25 februarie, în Barcelona, cu o zi înainte de debutul oficial al expoziției de tehnologie mobile Mobile World Congress (MWC) 2018.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная