Samsung pregăteşte un stoc de 17 milioane de modele Galaxy S8 până la lansare

14 feb. 2017, 12:00
489

Sud-coreenii de la Samsung vor să fie pregătiţi de momentul lansării în magazine a noii serii de telefoane Galaxy S8, asigurându-şi un stoc consistent de telefoane, astfel încât să nu aibă probleme în cazul în care cererea iniţială este una foarte mare.

Potrivit unui raport citat de presa sud-coreeană, nivelul de producţie de Galaxy S8 şi S8 Plus este cu 40% mai mare decât pentru gama Galaxy S7, lansată anul trecut. Astfel, pentru momentul lansării, Samsung va avea aproape 17 milioane de telefoane gata să fie livrate, în comparaţie cu 12 milioane în cazul modelelor din generaţia din 2016.

Ţina de vânzări a celor de la Samsung pentru acest an este de 60 de milioane de telefoane Galaxy S8 şi S8 Plus, un avans considerabil faţă de cele 48 de milioane de modele S7 şi 45 de milioane de modele S6.

Analiştii se aşteaptă ca modelul Galaxy S8 Plus să se vândă mai bine decât modelul standard S8, evoluţia urmând să fie similară cu cea din cazul serie Galaxy 7. Modelul Galaxy S7 Edge ar fi reprezentat circa 70% din numărul total de telefoane vândute.

Smartphone-uri Samsung in catalogul Price.md

Sursa: mobile-news-ro
0 comentarii Adăugați
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!