Samsung vrea să ne scaneze palmele pe viitor

04 дек. 2017, 19:00
525

Pe măsură ce aflăm că rivalii din lumea Android încearcă să copieze sistemul de autentificare facială Face ID de pe iPhone X, iată că Samsung deja privește spre viitor și vrea să ne scaneze palmele.

Un brevet pentru o astfel de tehnologie a fost oferit de curând sud-coreenilor și conceptul este privit cu rezervare la prima vedere, mai ales știind că sunt mari șanse ca sistemul să rămână doar pe hârtie în final.

Deși la prima vedere ne-am gândi că tehnologia este menită să înlocuiască scanarea facială și cea pe bază de amprente, ne înșelăm pentru că Sammy are alte idei în minte. Potrivit descrierilor din brevet, această funcție de scanare a palmelor va fi utilizată pentru acele situații în care uităm parola setată pe dispozitiv și dorim să obținem acces, dar procesul este de-a dreptul ciudat.

Pentru a ne reaminti parola, vom realiza o fotografie a palmei noastre și sistemul va începe scanarea propriu-zisă pentru a se recunoaște posesorul. Odată recunoscut vom vedea pe ecranul telefonului diferite litere/cifre din componența parolei noastre și astfel ne vom da seama care era codul setat. 

Ideea este foarte ciudată și după cum spuneam mai sus, sunt șanse ca această să nu fie implementată comercial vreodată.

Smartphone-uri Samsung in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobilissimo-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная