Scurgere importantă de informații despre Galaxy S9 – Samsung pregătește surprize mari

31 окт. 2017, 11:00
850

Încep să se înmulțească zvonurile despre seria Galaxy S9, iar ultima scăpare de informații este una foarte interesantă, pentru că, după cum veți observa și voi, Samsung pregătește ceva surprize.

Până la surprize va trebui să menționăm că design-ul introdus anul acesta pe modele S8, S8 Plus și Note 8, va fi păstrat. Vom regăsi aceleași ecrane Infinity, cu format 18,5:9, cu muchii curbate, iar asta nu ne deranjează pentru că din punct de vedere estetic, Samsung chiar a dat lovitura în acest an. S9 va avea un ecran cu diagonală de 5,8 inci, iar S9 Plus unul de 6,2 inci, dimensiuni similare cu cele de pe modelele din S8 și S8 Plus.

                                              

Trecând la partea interesantă, aflăm că ambele telefoane vor avea camere duale și pe față și pe spate. Un pas important, pentru că modelele S8 și S8 Plus n-au avut nicio cameră duală. Camera din spate va avea senzori de 16MP, iar camera frontală va avea doi senzori de 12MP. Ar fi primele telefoane cu camere duale frontale de la Samsung.

                                           

Vedem că instalarea unui senzor de amprentă integrat, care tocmai a fost înregistrat la oficiul de patente din Coreea de Sud. Zvonurile spuneau că va fi instalat pe S9 și S9+, în defavoarea unui sistem de recunoaștere facială 3D. Am opinat că există posibilitatea ca Samsung să le adopte pe ambele și se pare că am avut dreptate. Noile informații spun că Samsung va instala o versiune îmbunătățită a modulului său de recunoaștere facială, care se va baza de sistem de camere și senzori 3D. Similar cu FaceID-ul de la Apple. Senzorul de amprente integrat, însă, se află încă în teste.

Există și o surpriză neplăcută. La fel ca și rivalii de la Apple, Samsung ar renunța la mufa audio jack de la anul, ceea ce nu ar cred că va fi pe placul fanilor săi. Dar rămâne de văzut.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная