Şeful Samsung Mobile anunţă că noul Galaxy S8 nu va fi adus la MWC 2017

24 янв. 2017, 08:47
441

Deşi au fost foarte mulţi fani ai Samsung care ar fi aşteptat lansarea noii game de telefoane Galaxy S8 la Mobile World Congress (MWC) 2017, era destul de puţin probabil pentru că cele mai concrete informaţii ne indicau o dată în luna aprilie.

În ciuda speculaţiilor, şeful diviziei de telefoane mobile a celor de la Samsung, DJ Koh, a infirmat complet aceste zvonuri pentru cei de la Reuters. Era puţin probabil pentru că Samsung părea de mult să aibă alte planuri.

Cel mai probabil informaţiile care indică drept dată de lansare ziua de 18 aprilie, în cadrul unui eveniment special, organizat la New York, va fi cel mai bun moment de prezentare a noilor vârfuri de gamă din 2017, din portofoliul de telefoane a companiei sud-coreene.

Din păcate, DJ Koh nu a vrut să confirme nici aceste detalii, dar nici nu le-a combătut, aşa că evenimentul din New York va fi cel în care vor fi prezentate noile Galaxy S8.

În aceste condiţii ne întrebăm dacă Samsung va mai veni la MWC 2017 şi dacă o va prezent cu ce ne va suprinde în cadrul expoziţiei ce are loc la Barcelona, între 27 februarie şi 2 martie?

Smartphone-uri Samsung in catalogul Price.md

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная