Și Huawei vrea să lanseze un telefon pliabil în 2018

24 окт. 2017, 15:00
487

Se pare că următorul lucru inovator spre care ne vom îndrepta atenția în 2018 nu mai va fi senzorul de amprentă, nici care alte companii vor implementa sisteme de recunoaștere facială 3D, nici cine mai lansează telefoane cu ecrane 18:9, ci ne vom concentra asupra celor care vor lansa telefoane pliabile.

Startul a fost furat de ZTE care a prezentat săptămâna trecut modelul Axon M, dar care este, totuși destul de departe de ce ne-am aștepta de la un telefon pliabil.

Probabil, de aceea stăm cu gândul la ce va lansa Samsung, pentru că șeful diviziei de mobile, DJ Koh, a promis lansarea unui telefon cu ecran pliabil anul viitor, ceea ce ar fi o premieră pentru industria smartphone, una pe care o așteptăm de vreo 2-3 ani deja, dacă nu chiar de mai mult timp.

Apple pregătește și ea ceva, dar zvonurile vorbesc de un iPhone pliabil care ar putea fi lansat abia în 2020, deși între timp a înregistrat deja un patent de ecran pliabil. Între timp, chinezii de la Huawei sunt cei care și-au anunțat intențiile pentru a lansa un telefon pliabil. Unul pe care să-l lanseze anul viitor.

Nu este doar un zvon, veștile fiind date de Richard Yu, CEO-ul companiei. Din păcate, telefonul lor pare să fie pe același design ca și cel de la ZTE. ”Va avea două ecrane, dar avem o mică problemă între ele”, a declarat Yu, făcând referire la rama care va despărți cele două display-uri, așa cum se întâmplă în cazul modelului ZTE Axon M.

Oricum, ne pregătim ca telefoanele să treacă deja într-o nouă eră și ne așteptăm la radicale la exterior. Era și timpul să trecem peste etapa paralelipipedului dreptunghiular. Poate vom vedea forme complexe de acum încolo.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная