Specificațiile Honor V10 ies la iveală cu o săptămână înainte de lansare

21 нояб. 2017, 11:00
513

Huawei va dezvălui la finele acestui luni un nou model Honor, care va fi ajunge și în Europa, și anume modelul Honor V10.

Telefonul care se vrea un soi de Huawei Mate 10 de buget, va fi prezentat oficial pe 28 noiembrie în China, dar pe 5 decembrie va fi prezentat și la Londra.

Compania a confirmat că telefonul va avea ecran FullView cu raport 18:9, dar nu a oferit alte detalii. Totuși, setul întreg de specificații a fost dezvăluit pe site-ul TENAA, autoritatea care-și dă acordul ca un produs electronic să poată fi vândut pe piața din China. După ce primește certificare, autoritățile chineze listează detaliile tehnice despre produse așa că am putut vedea și noi, înainte de lansarea oficială cu ce este echipat Honor V10.

Acesta dispune de un display cu diagonala de 5,99 inci, cu rezoluție Full HD+ (2160×1080 pixeli), FullView, similar cu cel de pe seria Huawei Mate 10. La interior vom regăsi cel mai puternic procesor de la Huawei, modelul Kirin 970, care echipează, de asemenea, modelele de top din familia Huawei Mate 10. Honor V10 vine cu 6GB memorie RAM și două opțiuni de stocare internă, de 64GB și 128GB. Va avea și slot pentru card microSD, pentru cei care vor mai mult spațiu.

Componenta foto este formată dintr-o cameră principală duală, cu senzori de 20MP și 16MP, iar în față vom găsi o cameră pentru selfie-uri cu un senzor de 13MP. Telefonul va avea și senzor de amprentă instalat pe partea din spate, în condițiile în care butonul Home fizic a dispărut de pe panoul frontal. Telefonul va avea o baterie de 3750 mAh.

Telefonul va fi prezentat, așa cum cum spuneam, săptămâna viitoare în China și peste două săptămâni și în Europa, la Londra. Zvonurile indică un preț de aproximativ 385 euro.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная