TCL confirmă oficial lansarea unui nou telefon BlackBerry în luna octombrie

30 авг. 2017, 15:00
445

Chinezii de la TCL au preluat drepturile asupra brandului BlackBerry în luna decembrie a anului trecut, iar acum participă la un nou eveniment important de tehnologie din postura de producător de telefoane cu brandul canadian, adică la IFA Berlin 2017.

Compania a ținut un scurt eveniment de informare ca parte a agendei de la IFA Berlin 2017, care va debuta oficial mâine, eveniment în cadrul căruia a afirmat că modelul KEYone se vinde foarte bine. Aceștia au anunțat că telefoanele se dau la fel de bine și în mediul de business și consumatorii de rând, catalogând ultimul telefon BlackBerry cu tastatură QWERTY fizică, drept un ”succes instantaneu”, compania chineză încercând să ne dea impresia că oamenii s-au îndrăgostit imediat de KEYone.

Totodată, TCL a anunțat și că în luna octombrie va lansa un nou smartphone, dar de această dată, nu va mai fii vorba de unul cu tastatură QWERTY fizică – elementul de baza și caracteristic brandului BlackBerry – ci va avea display tactil normal, ca pe majoritatea smartphone-urilor din zilele noastre.

Evident, compania nu a oferit mai multe informații despre telefoane, dar așteptăm să înceapă o rundă intensă de zvonuri. Și cu siguranță vor fi zvonuri, pentru că altfel chinezii de la TCL nu ne-ar fi atras atenția dacă nu și-ar fi dorit acest lucru.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная