Toate cele trei iPhone-uri care vor fi lansate în acest an, vor avea încărcare wireless

10 февр. 2017, 10:00
581

Se pare că nu doar telefonul aniversar iPhone 8 va beneficia de tehnologii noi ci şi modelele iPhone 7s şi 7s Plus. Deşi au mai apărut astfel de informaţii, despre faptul că toate cele trei modele vor primii încărcare fără fir, iată că acum sunt confirmate.

Modelele actualizate ale gamei lansate în toamna trecută, adică iPhone 7s şi 7s Plus, vor primii şi ele module de încărcare a bateriei fără fir, un lucru care ar fi trebuit să se întâmple, chiar dacă nu ar fi fost şi lansarea lui iPhone 8 sau iPhone X, modelul special, pregătit pentru a aniversa 10 ani de la lansarea primului iPhone.

Mai toţi marii producători de smartphone-uri au cel puţin un model care beneficiază de încărcare wireless. Rivalii de la Samsung au introdus încărcarea wireless pe telefoanele lor încă de acum doi ani, aşa că Apple a rămas în urmă.

Potrivit analistului Ming-Chi Kuo, din cadrul companiei sud-coreene de brokeraj, KGI Securities, explică întârzierea introducerii tehnologiei de încărcare wireless din partea Apple prin faptul că americanii nu ar fi găsit o soluţie pentru a preveni supraîncălzirea telefoanelor care sunt echipate cu această tehnologie.

Se pare că Apple a găsit soluţia prin introducerea unei folii de grafit laminată în modulul 3D Touch care ar ajuta la prevenirea supraîncălzirii telefonului. Acum, cu această soluţie, Apple ar fi pregătită să introducă încărcarea wireless fără riscuri pe telefoanele lor.

Mai avem, din păcate, foarte multe luni până la lansarea noilor iPhone-uri, aşa că mai aveam de aşteptat până când vom vedea exact, ce tehnologii au şi nu au noile iPhone-uri, ce urmează să fie lansate în toamna acestui an.

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная